Gabi Bădălău, despre Claudia Pătrășcanu: „Are dublă personalitate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iunie 2022, 17:00

Gabi Bădălău (34 de ani) și Claudia Pătrășcanu (43 de ani) s-au separat în vara anului 2019, însă divorțul încă nu s-a pronunțat. Fostul cuplu are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

Gabi Bădălău, despre Claudia Pătrășcanu: „Are dublă personalitate”

Recent, Gabi Bădălău a spus ce relație are cu solista la aproape 3 ani de la despărțire. Claudia locuiește în prezent Agigea, alături de mama și de fiii ei. Cântăreața și-a cumpărat de curând o locuință în Constanța.

„E foarte defectuoasă (n.red.: relația lor). E o fire foarte conflictuală. Nu înțeleg, sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie (n.red.: nunta surorii lui, Sabina), a sunat la 112 pentru o prostie. Sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să aduc copiii luni”, a declarat Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Claudia e bipolară. Are dublă personalitate. Încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea. Eu am formulat o cerere, o tranzacție, la începutul dosarului. Tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut acea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o”, a completat.

Claudia Pătrășcanu: „Mă ține legată de el!”

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul? Atâta timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai… Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta”, declara artista la începutul lunii mai, pentru CANCAN.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată. „Niciodată nu am făcut așa ceva”

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Solista a spus tot

Bianca Drăgușanu, amenințată de Claudia Pătrășcanu și de mama ei? „Amenințările și hărțuirea sunt fapte penale”

„Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! (…) Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui”, a completat.

„Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a mai spus.

În cadrul aceluiași interviu, solista a dezvăluit că fosta ei soacră i-a spus mamei sale că afaceristul nu-i va da niciodată divorțul.

„El nu a vrut niciodată asta. (…) Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și atunci eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui!”, a explicat Claudia.

De la începutul anului 2021, Gabi Bădălău formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu (40 de ani), care ar fi însărcinată cu primul lor copil. Modelul mai are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu Victor Slav (41 de ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter