Gabi Bădălău, acuzat de fosta soție că ar consuma substanțe interzise

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 ianuarie 2021, 13:47

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții de la o zi la alta. Deși a trecut un an și jumătate de când cei doi au decis să se despartă, acum Claudia și Gabi își aruncă noi acuze și se atacă reciproc, lupta cea mare fiind de data aceasta pentru custodia copiilor.

De curând, Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fostul soț că obișnuiește să consume substanțe interzise, iar el a decis să rupă tăcerea și să-și spună punctul de vedere.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML şi la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soţia mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanţă doamna preşedintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei”, a declarat Gabi Bădălău, într-o intervenție telefonică, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. Gabi Bădălău se află momentan în Dubai.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Bădălău a mai ținut să sublinieze că își dorește un viitor bun pentru copii și multă liniște, fără alte “circ și aberații”.

„Eu îmi doresc o educaţie, un viitor bun pentru copiii noştri, îmi doresc să se liniştească şi Claudia, pentru că o ţine cu circul ei de doi ani. Mergem în instanţă, eu voi respecta decizia instanţei. Eu sunt convins că băieţii noştri au un viitor mai bun lângă mine şi langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei şi aberaţiile ei de pe Facebook”, a adăugat acesta.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Gabi Bădălău are deocamdată dreptul să-și vadă copiii în două weekend-uri pe lună, dar și-ar dori să poată petrece mai mult timp cu ei.

La rândul ei, Claudia susține că Gabi este un părinte iresponsabil și este hotărâtă să-și crească singură copiii.

„Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul acesta, se vede. Mi-aș fi dorit să nu aibă nevoie de nimic acești copii, să îi cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. […] Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva. Aud mâine, poimâine că fuge din țară. Cum credeți că aș putea să îmi las eu copiii minori să plece într-o vacanță cu tatăl, care nici nu are o relație stabilă. Ei nici nu se îmbracă singuri, nu mănâncă, nu știu unde sunt, dacă se pierd pe stradă, dacă se închide taică-său în dormitor și nu le răspunde? Cum credeți că al putea să dau eu de copiii mei?”, a spus Claudia Pătrășcanu, în urmă cu câteva zile, potrivit spynews.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter