Fuego își aniversează mama: „Mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 17:48

Paul Surugiu (44 de ani), cunoscut publicului larg drept Fuego, își aniversează azi, 17 decembrie, mama. Deși rareori împărtășește detalii din viața sa privată, de această dată, cântărețul a publicat pe Facebook o fotografie în care este surprins alături de mama lui, Eugenia.

Fuego își aniversează mama: „Mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi”

„Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe dintre visele ei. A muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.

M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama!”, a scris Fuego în mediul online.

Fotografia o găsiți în GALERI FOTO de mai sus!

Postarea are 12 mii de aprecieri și 5,7 mii de comentarii. „Ce mesaj frumos, adresat din sufletul tău minunat mamei tale atât de dragi, și cât de frumoși sunteți voi, oameni dragi nouă!

Cu respect și adâncă prețuire mă alătur și eu nenumăratelor mesaje ce-i vor fi adresate distinsei doamne Eugenia, dorindu-i din suflet multă sănătate, fericiri și împliniri alături de cei dragi!”, aceasta a fost doar una dintre urări.

La mulți ani!

Foto: Facebook

Citește și:

Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul actriței?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter