Fotografia care a stârnit hohote de râs. Cum i-a transmis Delia „La mulți ani” Antoniei

De Mădălina Manole, pe
Antonia împlinește astăzi vârsta de 29 de ani, iar paginile sale de socializare s-au umplut de urări și mesaje care mai de care mai inspirate, însă nimeni nu a reușit să o întreacă pe Delia.

Delia i-a transmis un mesaj autentic Antoniei și alături a postat o fotografie în care apar cele două artiste, Delia fiind deghizată în bărbat. Amuzamentul nu vine, însă, din acest aspect, ci din gestul pe care Antonia îl face în imagine. “A fost o vreme când eram un bărbat adevărat. Dar… m-am căsătorit și am devenit femeie. Cumva?” – a scris Delia la poza cu pricina.

Delia si Antonia

Așa cum era de așteptat, Alex Velea și-a transmis urările și online, alături de o declarație emoționantă a sentimentelor sale: „M-ai făcut un om mai bun și mi-ai adus fericire! O să îți mulțumesc în fiecare zi. Te iubesc! La mulți ani, iubire!” a scris Alex Velea pe pagina sa de Instagram.

Antonia și-a făcut un cadou de ziua sa și a decis să-și schimbe look-ul. Îndrăgita artistă s-a tuns, și-a făcut breton și pare că s-a vopsit într-o nuanță mai închisă, iar fotografia postată pe Facebook a strâns mii de aprecieri.

Antonia - schimbare de look

Citește și – Schimbare de look? Cum arată Delia brunetă: “Prea Brigitte Sfăt fără botox”

Citește și – Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: blondă!

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter