FOTO: Top 4 franţuzoaice superbe. Care e preferata ta?

De Diana Zagrean, pe

Franţa ne-a oferit de-a lungul timpului multe delicii, de la cele culinare, la filme artistice şi scriitori profunzi. Dar Franţa mai are ceva deosebit de oferit lumii întregi: femei frumoase, cu cariere de succes. Iată 4 franţuzoaice superbe. Care e preferata ta?
Laetitia Casta
Unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Laetitia Casta s-a născut în nordul Franţei, în regiunea numită Pont-Audemer.
Legenda spune că un fotomodel celebru a văzut-o pe micuţa Casta în timpul unei vacanţe, când a locuit cu familia acesteia.
FOTO: Top 4 franţuzoaice superbe. Care e preferata ta?
De la momentul descoperirii, Laetitia a ajuns unul dintre cele mai râvnite top modele din lume, cu contracte de colaborare la care alte fete doar visează: Dior, Chanel şi altele.
În plus, Laetitia a apărut pe copertele revistelor mari de modă, printre care Vogue sau ELLE. Laetitia a apărut şi în câteva filme şi a pozat ca model drept emblema ţării, tânăra Marianne.
Noémie Lenoir
Un alt model care a reuşit să cucerească întreaga lume cu frumuseţea ei exotică este Noemie Lenoir.
Noemie şi-a început cariera la frageda vârstă de 16 ani şi a ajuns să reprezinte branduri de renume ca L’Oréal sau Victoria’s Secret.
FOTO: Top 4 franţuzoaice superbe. Care e preferata ta?
Noemie Lenoir nu s-a oprit în lumea modei, ci a cochetat şi cu filmul, apărând în producţia hollywood-iană Rush Hour 3 şi în ultimul videoclip al lui Usher.
Citeşte despre franţuzoaicele superbe si pe pagina următoare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter