Foto: Iulia Albu în straie ţărăneşti şi cu bijuterii de mii de euro

De Sandra S., pe

Iulia Albu s-a plimbat zilele trecute prin Centrul Vechi, purtând tocuri de 31 de cm şi pozând inedit pentru un nou proiect pe care îl desfăşoară alături de designerul Dorin Negrău, având principalul obiectiv promovarea valorilor tradiţionale româneşti, într-o viziune contemporană.
Dorin Negrău lansează pe 1 august colecţia toamnă-iarnă, Visions, printr-un eveniment de presă care va avea loc pe Lipscani, în Centrul Vechi. Negrău a provocat-o cu această ocazie pe Iulia Albu, recunoscută pentru stilul excentric, cât şi pentru pictorialele semnătură.
Foto: Iulia Albu în straie ţărăneşti şi cu bijuterii de mii de euro
Astfel, încălţată cu o pereche de pantofi Mihai Albu,cu tocuri de 31 de cm, purtând un accesoriu cu bănuţi de argint pe cap şi îmbrăcată într-o rochie ce te duce cu gândul la portul popular românesc, flapper girl a atras privirile curioşilor de pe Lipscani.
Foto: Iulia Albu în straie ţărăneşti şi cu bijuterii de mii de euro
Atunci când Dorin m-a contactat şi mi-a făcut propunerea de a lucra împreună la acest proiect, prima întrebare pe care i-am adresat-o a fost dacă este pregătit să meargă atât de departe. Cred că din acel moment a realizat că nu se va lucra cu jumătăţi de măsură. […] În ceea ce priveşte bijuteriile, am selectat piese extrem de valoroase, semnate Roger Dubuis, Pomelatto şi Govoni, ce au cotribuit la desăvârşirea imaginii finale„, a declarat Iulia Albu.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter