Fostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 10:47
Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în anul 2016 și fiecare și-a refăcut viața sentimentală. Dacă artista nu a dezvăluit identitatea noului său iubit, fostul său soț nu s-a ferit să se afișeze cu noua iubită în public.

Alin Ionescu are o relație cu  ”regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu, încă din 2016, cu mult înainte ca divorțul de Cristina Spătar să se fi pronunțat. Conform cancan, duminică, Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu s-au căsătorit civil. Cei doi erau în culmea fericirii și se pare că unul dintre motive, dincolo de evenimentul în sine, este faptul că focoasa brunetă este însărcinată cu un băiețel.

Alin Ionescu si Larisa Tanasoiu

Alin Ionescu mai are doi copii din căsnicia cu Cristina Spătar, pe Aida și Albert. Aceștia au locuit alături de mama lor în vila omului de afaceri, însă de curând acesta le-a cerut să se mute, iar acum s-au mutat cu chirie într-un apartament modest din București.

Cristina Spatar

Cristina Spatar a publicat de curând o fotografie din vacanța petrecută alături de cei doi copii și de iubitul său, însă acestuia nu i-a dezvăluit identitatea cu toate că cei doi au o relație de aproximativ 3 ani.

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit

Sursă foto: arhivă, cancan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter