Fostele iubite ale Prințului Harry au fost prezente la nunta regală

De Mădălina Manole, pe
Fostele iubite ale Prințului Harry au fost prezente la nunta regală. Ironie sau nu, Prințul Harry și-a dorit ca în ziua cea mare să le aibă alături și pe cele cu care, cândva, și-a împărțit iubirea.

Dacă până acum a fost doar un zvon, iată că acesta s-a adeverit astăzi, când printre invitații de onoare ai nunții regale s-au aflat și Chelsy Davy, prima iubire a Prințului Harry, și Cressida Bonas, cea mai recentă cucerire a mirelui.

Prințul Harry și Chelsy Davy s-au iubit timp de 7 ani, până în 2009. Familiile acestora se află în relații foarte bune, prin urmare era un gest firesc de a o invita la nunta sa.

Chelsy Davy

Chelsy Davy (mijloc)

Prințul Harry și Cressida Bonas au avut o relație până în anul 2014, cei doi despărțindu-se cu doar doi ani înainte ca roșcovanul să o cunoască pe actrița americană care avea să-i devină soție, Meghan Markle. Cressida Bonas a sosit la nunta regală însoțită de iubitul său.

Cressida Bonas

Cressida Bonas

Nu putem, totuși, să nu ne întrebăm, oare ce au simțit fostele iubite atunci când Prințul Harry i-a jurat iubire eternă lui Meghan Markle? Chiar dacă ar fi râvnit, cândva, la titlul princiar, cu siguranță s-au bucurat de emoția momentului.

Citește și – Nunta regală. Imagini cu Meghan Markle în rochie de mireasă. FOTO

Citește și – Ce i-a şoptit la ureche prinţul Harry lui Meghan Markle

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter