Fostă Spice Girls, nevoită să plătească 300 mii euro fostului soț

De Oana Savin, pe
O fostă membră a trupei Spice Girls a fost obligată de judecători să plătească fostului soț 300.000 de euro, ce reprezintă cheltuieli de judecată. Este vorba despre Mel B, care s-a separat de Stephen Belafonte, după 10 ani de mariaj.

De asemenea, Mel B, pe numele ei adevărat Melanie Brown, este nevoită să plătească și o pensie alimentară fiicei sale, Madison, în vârstă de șase ani, în valoare de 4.200 euro.

Artista s-a despărțit de Belafonte în anul 2017, acuzându-l pe acesta că este abuziv fizic și psihic cu ea și fetița lor. Acuzațiile, negate de Stephen, au fost retrase în timpul procesului, relatează Mirror.

Totuși, un judecător a emis un ordin de restricție, cu care amândoi au fost de acord.

Citeşte şi: Richard Gere va deveni din nou tată. Actorul are 68 de ani

Singurele excepții vor fi în cazul evenimentelor școlare ale lui Madison, inclusiv activităţile extra-curriculare şi conferinţele profesorilor, după ce cuplul a fost de acord să împartă custodia.

Supranumită „Scary Spice”, Mel B a depus actele de divorț la un tribunal din Los Angeles în martie 2017, motivul fiind diferențe ireconciliabile.

Melanie și Stephen s-a căsătorit în anul 2007, după o logodnă de cinci luni.

Ce doi, ambii în vârstă de 43 ani, mai au copii din relațiile anteriore, pe care i-au crescut împreună.

Citeşte şi: Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensia alimentară

Cântăreața mai are o fiică în vârstă de 10 ani pe care o are cu Eddie Murphy, Angel Iris Murphy Brown și un băiat, Phoenix Chi G|ulzar, în vârstă de 18 ani, ce a rezultat în urma căsătoriei cu dansatorul Jimmy Gulzar.

Pe de altă parte, Stephen Belafonte mai are o fiică, Giselle, în vârstă de 13 ani, din relația cu fosta sa iubită, Nicole Contreras.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter