Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

De Unica.ro, pe

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Joi, 21 ianuarie, Gabi și Claudia s-au prezentat în fața judecătorilor.

Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

Conform actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău vineri, 22 ianuarie, în emisiunea Xtra Night Show, au existat două variante de înțelegere între cei doi foști parteneri.

În prima, cea din 2019, stabileau de comun acord ca solista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină, informează Click!. Nu se menționează nimic legat de banii de pensie alimentară pentru fiii lor.

Ulterior, a apărut o a doua înțelegere. Claudia ar fi cerut 10.000 de euro lunar. La acești bani se adaugă obligația lui Gabi Bădălău de a construi o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere.

În cazul în care casa nu s-ar fi construit, Claudia ar fi primit 100.000 euro despăgubiri, mai relatează Click!. Claudia ar mai fi primit și un automobil pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli unde costurile lunare ating 2.500 de euro.

Pentru fiecare copil, Claudia a cerut 3.400 de euro lunar, în total 7.800 de euro, plus banii de școală, totalul fiind de 10.000 de euro.

Ce a declarat Claudia Pătrășcanu despre aceste sume?

„În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere.

În acel contract, el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo, copiii să nu fie afectați, iar noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta.

În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3.000 de euro, dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții. Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit.

În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă. M-a dat afară din dormitorul conjugal pentru că el nu mă mai vrea, [pentru] că iubește pe altcineva.

Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copii, cea cu 10.000 de euro”, a declarat Claudia, în emisiunea Xtra Night Show.

Foto: Instagram

Citește și:

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter