Mel B, desfigurată într-un clip de conștientizare a violenței conjugale

De Unica.ro, pe

Mel B (45 de ani), pe numele complet Melanie Brown, fosta membră a trupei britanice Spice Girls a filmat un videoclip pentru conștientizarea abuzului și violenței dometice în cazul femeilor. Artista a fost victima violenței conjugale în timpul căsniciei de 10 ani cu Stephen Belafonte și acum încearcă să ajute și alte femei care se confruntă cu astfel de traume. Acum, Mel B a trecut peste dramă și se bucură de viață, deși, au existat multe momente în care credea că nu-și va mai reveni niciodată.

„Chiar nu mă mai gândeam că voi putea începe o relaţie romantică, după trecutul pe care l-am avut. Sunt plină de traume, nimeni nu m-a putut atinge sau îmbrăţişa mai bine de un an. Mi se ridica părul pe mine dacă cineva se apropia de mine. Însă există salvare. E nevoie de o persoană bună, înţelegătoare şi răbdătoare, care să te scoată din acea gaură neagră unde vrei să nu mai ajungi niciodată”, a spus artista, potrivit presei internaționale.

Clipul, intitulat “Dragostea nu trebuie să doară”, a fost realizat în colaborare cu artistul Fabio D’Andrea.

Mel B a încercat să se sincucidă de două ori

În autobiografia denumită ”Brutally Honest”, lansată în urmă cu patru ani, Mel B dezvăluia că din cauza problemelor pe care le avea cu partenerul de viață a încercat să-și pună capăt zilelor de două ori. Artista a decis să-și încheie socotelile cu viața câdn a aflat că Belafonte o înșela, iar în tabloidele britanice apăruseră zvonuri că amanta acestuia ar fi însărcinată.

Citeşte şi: Anca Serea: „Problemele grave de sănătate pe care le am nu-mi permit să mai fac un copil”

Citeşte şi: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Citeşte şi: Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației

Citeşte şi: Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

Mel B are trei copii: o fată, Madison, cu fostul soț, Stephen Belafonte, de care s-a despărțit în 2017; o fată, al cărei tată biologic este actorul american de comedie Eddie Murphy, pe nume Iris Angel şi o altă fiică, Phoenix Chi, născută pe 19 februarie 1999 în perioada în care artista a fost căsătorită cu primul ei soţ, dansatorul olandez Jimmy Gulzar.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter