Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 martie 2021, 10:31

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicolas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea. Joi, 4 martie 2021, la Tribunal, se va decide în custodia cui vor rămâne băieții fostului cuplu. Solista a cerut custodie exclusivă.

Update #1: Declarația lui Gabi Bădălău

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus, sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia.

90% din ce spune sunt baliverne. Menajera este și bona copiilor, martora mea, care va spune adevărul, și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia.

Îmi doresc o viață foarte bună pentru copiii mei, o educație bună. Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, citează Spynews.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal. Prima declarație a Claudiei

„Am obosit, dar ce să fac? Mergem înainte. Normal că am obosit. Se întâmplă să se mai amâne, să se mai prelungească cu orele. Nu știu, este foarte ocupat, este prins și trebuie să îl înțelegem, eu am răbdare. Eu prima oară am fost audiată și am răspuns întrebărilor și de atunci nu mai vorbesc.

Nu cer nimic, de aceea avem avocați. Tot prin acte se va realiza. Noi [ea și Gabi] nu ținem legătura, nu înțeleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignită. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relație amiabilă, nu știu el ce dorește”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

„Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii”, mai scria Claudia în trecut pe Facebook.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Reacția Andreei Marin la acuzele lui Leonard Miron. Ce i-a urat vedeta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter