Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu în timpul căsniciei lor

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Claudia Pătrășcanu (42 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, artista putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu în timpul căsniciei lor

La prima întrebare, Claudia a răspuns: „Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu, Daniela Crudu”. „Știu de la el. (…) Nu-mi place să inventez”, a completat solista. „Repet, știu de la el. El poate să vorbească și mult, să se laude”, a mai spus.

Claudia nu a mâncat picant, iar Cătălin Măruță a citit întrebarea: „Cu ce femei cunoscute te-a înșelat soțul tău în perioada căsniciei?”. „Știam câte ceva. Că ar fi fost și cu x și cu y și cu z. Îmi spunea și unde se întâlnea cu ele. Îmi spunea că a fost cândva cu ele. Dar eu am aflat între timp că a fost în perioada căsniciei”, a spus Claudia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicholas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea. Solista își dorește să obțină custodia exclusivă a băieților lor.

La o doua întrebare, artista a răspuns: „Nu există!”. „Înainte da, dar în timpul căsniciei nu.” Întrebarea era: „În timpul căsniciei, ce bărbat celebru te-a curtat?”. „Nu am dat ocazia. (…) Eu eram cu ochii în pământ [la evenimente] pentru că eu mi-am văzut familia și bărbatul pe primul loc”, a completat solista.

Claudia Pătrășcanu, luptă fără sfârșit pentru custodia fiilor ei

„Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii”, mai scria Claudia în trecut pe Facebook.

Foto: Instagram

Citește și:

Actorul Jake Lloyd din Star Wars împlinește 32 de ani. Este internat la psihiatrie din anul 2015

Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital din cauza COVID-19

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter