Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 februarie 2021, 17:09

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicolas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

La sfârșitul anului 2020, invitată în platoul emisiunii La Măruță, Claudia a insistat ca fostul ei soț să-și facă un test anti-drog la IML, test pe care Gabi Bădălău a fost, în cele din urmă, de acord să îl facă.

Recent, despre acel test, solista a declarat pentru Realitatea: „Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat și la lML.

El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit niciun rezultat”.

„Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii.

Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Mă terorizează, mă amenință constant!”, a mai adăugat solista pentru aceeași sursă. „Când viața m-a pus în situații dificile, n-am spus: «De ce eu?», ci am spus mereu: «Încearcă-mă!».

Adevărul este că durerea îți permite să crești și am învățat din toată povestea trăită de mine să devin cea mai bună versiune a mea.

Să fiu mai înțeleaptă, să accept tot ce primesc, să fiu puternică, să-mi respect sentimentele și să nu mi fie niciodată frică de emoțiile mele”, a mai spus Claudia recent pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Mareș, despre preotul care i-a botezat copilul: „Nu o să uit toată viața. Soțul mă ținea să nu…”

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

Smiley, primele declarații despre numele fiicei lui cu Gina Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter