Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

De Adelina Duinea, pe

Din 2004 până în 2016, Angelina Jolie (45 de ani) a format un cuplu cu actorul Brad Pitt (57 de ani). Fosta pereche are șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru obținerea custodiei copiilor lor. Vineri, 12 martie 2021, Angelina a înaintat o serie de documente în care notează că atât ea, cât și copiii lor sunt dispuși să ofere „dovezi în sprijinul” acuzațiilor de violență domestică împotriva actorului.

„Maddox deja a depus mărturie ca adult în disputa privind custodia și nu l-a avantajat pe Brad”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține.”

Potrivit unei alte surse, actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc. „Acea relație este în continuare inexistentă”, declara o sursă în iulie 2020. Potrivit Daily Mail, o altercație între Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016.

Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat în urma unei investigații pentru abuz. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor după un incident petrecut între Brad și Maddox într-un avion privat.

Citește și:

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Demi Lovato a fost abuzată sexual în timpul supradozei din 2018

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit 2 ani. Ce frumoasă este Iris!

Recent, o sursă apropiată lui Pitt a descris noile documente înaintate de Jolie drept o încercare de a se răzbuna pe actor: „În ultimii patru ani și jumătate, au existat numeroase acuzații din partea Angelinei, acuzații care au fost revizuite și nedovedite.

Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și acel comportament continuă. Aceste noi documente depuse de al patrulea sau al cincilea set de avocați ai ei sunt o altă încercare de a-l răni pe Brad”.

Relația lor a început anevoios

Jennifer Aniston (52 de ani) și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani înainte de a divorța. În timp ce încă formau un cuplu, Brad a început filmările producției Mr. & Mrs. Smith, alături de Angelina Jolie.

Vorbind cu publicația Vanity Fair, Jennifer a detaliat prima și ultima ei întâlnire cu Jolie. Actrița a mărturisit că s-a întâlnit cu Jolie într-o parcare înaintea începerii proiectului Mr. & Mrs. Smith, menționându-i Angelinei cât de încântat este soțul ei să lucreze cu ea.

Doar câteva luni mai târziu, Jennifer și Brad au divorțat, iar Angelina și actorul și-au început relația.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter