Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 17:05

Mădălin Ionescu (51 de ani) s-a infectat cu Omicron. Vedeta de televiziune este vaccinat anti-COVID-19 cu două doze și a povestit recent experiența cu acest virus. Sunt trei săptămâni de când Mădălin Ionescu se simte rău, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 15%. Vedeta spune că a luat virusul din familie, pentru că atât soția sa, Cristina Șișcanu (37 de ani), cât și fiica lor, Petra (4 ani) au trecut prin COVID-19. Dar ele au avut forme ușoare ale bolii.

Mădălin Ionescu a fost internat timp de 11 zile la Matei Balș și acum încă este șocat de întreaga experiență. La început, Ionescu s-a tratat singur acasă. Când simptomele i s-au agravat, prezentatorul de la Metropola TV s-a dus la spital pentru a primi ajutor de specialitate. Mădălin Ionescu spune că am mai avut COVID în trecut, mai exact varianta Delta.

N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament.

Ceea ce s-a întâmplat ulterior a devenit una dintre cele mai stresante perioade din viața mea. O pot pune lejer în Top 3 cele mai stresante momente din viața mea dintr-un motiv foare simplu, dar complicat în același timp. Pentru că atunci când am mai trecut prin perioade foarte grele, eram foarte tânăr și nu depindea nimeni de mine, nu aveam familie. De data aceasta a fost altfel, pentru că în privința acestui virus nu ai garanție, nu știi cum evoluează, nu știi ce se poate întâmpla. (…)

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, replici dure legate de orientarea sexuală a lui Emil Rengle

Citeşte şi: Trucul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil la 50 de ani

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19. „Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză”

În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut – a povestit Mădălin Ionescu într-un clip video postat pe YouTube.

Foto – Facebook / captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter