Formează sau nu un cuplu Vlad Gherman și Oana Moșneagu? Cum s-au fotografiat actorii în vacanță în Zanzibar

De Unica.ro, pe

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat împreună în vacanță în Zanzibar la începutul acestui an. De acolo, în mediul online, actorul a publicat recent o fotografie alături de Oana. În februarie 2021, Vlad s-a despărțit de fosta iubită, actrița Cristina Ciobănașu, după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9.

Formează sau nu un cuplu Vlad Gherman și Oana Moșneagu? Cum s-au fotografiat actorii în vacanță în Zanzibar

Deși nu au declarat că sunt într-o relație, fanii lui Vlad și ai Oanei cred că actorii din serialul „Adela” formează în secret un cuplu. În dreptul fotografiei cu Oana, Vlad a scris: „Care au fost primii, palmierii sau noi? 🤣🤣 #zanzibar #memories #vacay”.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacăejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a declarat Oana Moșneagu.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

De ce afecțiune suferă actorul Vlad Gherman. „Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri”

Cristina Ciobănașu, toată un zâmbet în brațele noului iubit

Cristina Ciobănașu, prima vizită la mama biologică în Italia. „Amândouă am fost extrem de emoționate”

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine. Râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a mai spus actrița.

La sfârșitul lui 2021, Vlad a spus cum se simte la aproape un an de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. „A fost, probabil, cel mai greu lucru prin care am trecut. Clar despărțirea asta și-a lăsat amprenta asupra mea. Ce pot să vă spun acum, la câteva luni bune de la despărțire, e că sunt bine. Viața fără Cris este una cât se poate de normală, de firească. Se întâmplă lucruri bune, poate lucruri mai puțin bune, dar viața merge înainte”, a început Vlad.

„Mă bucură faptul că am reușit să ies din depresia aia, să fac lucruri pentru mine. Scot a doua piesă, abia aștept să o auziți și voi. Trebuie să-i filmez clip. Fac lucruri pentru mine, nu stau nicio secundă și mi se pare că se leagă lucrurile foarte frumos. Până la urmă, asta e tot ce contează”, a încheiat actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter