Florin Busuioc. Posibilele motive care i-au provocat infarctul

De Mădălina Manole, pe
Florin Busuioc a suferit un infarct seara trecută, imediat după un spectacol pe care l-a avut în Craiova. Prezentatorul Pro Tv a fost resuscitat de trei ori, ulterior i s-a montat un stent, iar acum starea sa este stabilă, Busu aflându-se la terapie intensivă.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, avea un program foarte încărcat, actorul fiind nevoit să se împartă între scenă, platourile de filmare și viața de familie. Cu toate că acest stil de viață nu-l deranja pe Florin Busuioc, ba chiar se simțea împlinit și fericit să-și împartă timpul astfel, iată că organismul său a cedat. Oboseala și stresul, în majoritatea cazurilor, stau la baza infarctului, iar Busu nu prea aveam timp liber pentru a se relaxa, conform spuselor sale: „Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși…” – spunea Florin Busuioc într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă pentru Libertatea.

Pe de altă parte, din punct de vedere personal, Florin Busuioc a trecut printr-o perioadă destul de grea în ultimele luni și spunem asta privind retrospectiv relația pe care o avea cu fiul său secret. Cu toate că nu multă lume cunoaște aceste detalii intime din viața sa, prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv a mai fost căsătorit o dată, în 1991, cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, cea care i-a dăruit, de altfel, primul și singurul său băiat, pe Florin Jr., astăzi în vârstă de 27 de ani. Florin Busuioc a divorțat de aceasta și în 2008 și-a refăcut viața. Ei bine, se pare că Busu, cu toate că i-a plătit pensia alimentară, nu s-a interesat mai mult de fiul său și a refuzat să-l cunoască, conform spuselor băiatului prima și singura oară când l-a văzut a fost la divorțul de mama sa.

 

Acest context pare să-și fi lăsat destul de mult amprenta asupra stării de spirit a prezentatorului, cu atât mai mult cu cât în urmă cu doar 4 luni fiul său a ieșit în public cu o piesă compusă de el, dedicație pentru tatăl său. Versurile scrise de Junior erau acuze, critici și reproșuri foarte dure la adresa lui Florin Busuioc: “Asta e lumea mea/ E conturata prin durere/ Se putea evita/ Atata timp cat si tie iti pasa. Se poate repara doar daca vom incerca. Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/ Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/ Ai crezut ca timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?/De ce să nu-i faci pe plac lui bunicu’? / Lumea-i mică și se zice,/ Că omu’ chiar voia să mă cunoască în ultima lui clipă.”

Fiul lui Florin Busuioc alaturi de mama sa, Marieta, prima sotie

Fiul lui Florin Busuioc alături de mama sa, Marieta, prima soție

Florin Busuioc a recunoscut destul de târziu că are un fiu secret și probabil că nu ar fi făcut-o în mod public dacă Juniorul nu ar fi ieșit în față să-și acuze tatăl de abandon: „Ceea ce nu înțeleg eu este de ce acum, la vârsta de 20 de ani, a început să spună că l-am abandonat și toate celelalte. Este un bărbat în toată firea, dacă începe să plângă ca o muiere, ce să mai discut… Cred că este un om matur. El a spus că nu m-a interesat de el, dar situaţia e puţin pe dos” – declara Florin Busuioc în urmă cu ceva timp.

Lili, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc, alaturi de fetitele sale

Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc, alături de fetițele sale

Florin Busuioc este căsătorit în prezent cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 14 ani, și pe Catinca, de 9 ani.

Citește și – Dan Bittman, dezvăluiri de ultimă oră despre femeia care-i este alături de 20 de ani

Citește și – Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viața intimă

Siursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter