Lidia Buble suferă de o boală rară: „Am nopți în care nu închid niciun ochi”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 16:54
Lidia Buble a vorbit deschis despre boala de care suferă. Artista se confruntă cu o mare fobie care, de cele mai multe ori, nu o lasă să doarmă noaptea, provocându-i adevărate insomnii.

Lidia Buble, în vârstă de 26 de ani, suferă de nictofobie. Aceasta este o fobie, o frică, o teamă exagerată de întuneric și de spațiile întunecoase. Boala se întâlnește îndeosebi la copii, dar poate să se manifeste și la adulți. Din cauza nictofobiei, Lidia Buble se teme să doarmă singură și se confruntă cu adevărate insomnii:

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, – a dezvăluit Lidia Buble în emisiunea Xtra Night Show.

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 13 ani, sunt împreună de mult timp și au reușit să depășească toate obstacolele întâmpinate. Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut dezvăluiri din relația lor și au povestit cum reacționează atunci când sunt geloși sau când se ceartă.

Vezi imagini cu Lidia Buble și Răzvan Simion în galeria foto de mai sus!  

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter