Iker Casillas și Sara Carbonero divorțează? Cei doi au trecut prin momente grele în ultimii ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 martie 2021, 10:47
După mai multe luni de zvonuri despre un posibil divorț, presa spaniolă scrie că despărțirea dintre Iker Casillas și Sara Carbonero s-ar fi produs. Cei doi ar locui de ceva timp în case separate. 

Fostul fotbalist spaniol Iker Casillas (39 de ani) şi jurnalista sportivă Sara Carbonero (37 de ani) s-ar fi despărţit după 12 ani de relaţie, dintre care cinci de mariaj. Presa spaniolă susține că decizia acestora a fost de comun acord. Mai mult, de ceva vreme ar locui separat, potrivit publicației Lecturas.

Citește și: După ce Iker Casillas a făcut infarct, soția lui a aflat că suferă de cancer

Iker Casillas și Sara Carbonero și-au oficializat relația în 2009, iar în 2014 au devenit părinți pentru prima dată. În 2016 Sara, odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil, cuplu a decis să se și căsătorească.

Relația lor a fost una greu încercată în ultimii ani. În 2019, Casillas a suferit un infarct miocardic, în timpul unui antrenament. Cât el era încă în perioada de convalescență, soția sa a anunțat că în urma unui control de rutină a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Aceasta a fost operată cu succes și a făcut mai multe ședințe de chimioterapie.

Citește online gratuit numărul de martie al revistei Unica

Pe de altă parte, jurnaliștii de la revista ¡Hola! au publicat un articol în care dezvăluie că surse apropiate cuplului au dezmințit informațiile apărute în presă. Acestea ar fi spus că Iker Casillas și Sara Carbonero locuiesc împreună și rămân uniți. Cei doi și-ar dori să petrească cât mai mult timp împreună alături de cei doi băieți ai lor, Martin și Lucas, și să uite momentele grele prin care au trecut.

În februarie 2021, Sara Carboenro a trecut din nou printr-o intervenție chirurgicală, iar soțul ei i-a fost alături tot timpul.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter