Florin Busuioc, despre relația cu fiul său abandonat: „Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 aprilie 2019, 16:57
Florin Busuioc este căsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 15 ani, și pe Catinca, de 10 ani, însă, puțini știu că prezentatorul rubricii Vremea de la Pro Tv a mai fost căsătorit o dată.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit în anul 1991 cu o femeie pe nume Marieta, din Târgul Mureș, de profesie asistentă medicală, împreună cu care are un fiu pe care l-a abandonat în copilărie și despre care a refuzat să vorbească ani de zile. Florin Jr are astăzi 29 de ani și nu și-a mai întâlnit tatăl de 10 ani.

Fiul lui Florin Busuioc alaturi de mama sa, Marieta, prima sotie

Fiul lui Florin Busuioc alături de mama sa, Marieta, prima soție

Florin Busuioc a vorbit acum, după episodul în care prezentatorul era să-și piardă viața în urma infarctului suferit, despre relația pe care o are cu fiul său abandonat: „Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, – a declarat Busu pentru revista Taifasuri, potrivit click.ro. 

Fiul lui Florin Busuioc îi calcă pe urme tatălui său având în vedere că iubește muzica și chiar a avut o formație cu care a cântat. În plus, acesta i-a compus o piesă tatălui său ale cărei versuri sunt foarte dure și acide.

Sursă foto: Libertatea, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter