După ce Iker Casillas a făcut infarct, soția lui a aflat că suferă de cancer

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 22 mai 2019, 12:40
Problemele par să nu se mai termine în familia lui Iker Casillas. La trei săptămâni după ce portarul spaniol a făcut infarct, o altă veste tristă a căzut ca un trăsnet: soția lui a aflat că are cancer ovarian. 

Iker Casillas, în vârstă de 38 de ani, a suferit în prima zi a lunii mai un infarct miocardic acut. Portarul echipei de fotbal portugheze FC Porto a tras o sperietură zdravănă, dar se află în afara oricărui pericol. Medicii i-au montat un cateter, pentru o mai bună circulație a sângelui.

Soția lui Iker Casillas suferă de cancer ovarian

La trei săptămâni de la acest incident și la doar o zi de când Iker Casillas a împlinit 38 de ani, Sara Carbonero, în vârstă de 35 de ani, a făcut un anunț tulburător printr-o postare pe contul său de pe Instagram. Aceasta a mărturisit că în urma unor investigații a aflat că are cancer ovarian și a fost operată.

„Încă nu ne-am revenit dintr-o sperietură și viață ne-a surprins din nou. De data asta este vorba de mine, acel cuvânt de șase litere pe care încă mi-e greu să-l scriu. Acum câteva zile, la un control de rutină, medicii au văzut o tumoră ovariavă malignă și m-au operat deja” a mărturisit soția lui Iker Casillas.

Faptul că tumora a fost descoperită în stadiu incipient o va ajuta pe Sara să lupte pentru viața ei. Aceasta va trebui să urmeze un tratament timp de câteva luni: „Totul a ieșit foarte bine, din fericire am descoperit-o foarte devreme, dar încă mai am câteva luni de luptă, cât va dura tratamentul corespunzător” a continuat ea.

Frumoasa jurnalistă este convinsă că această experiență dură se va termina cu bine: „Sunt liniștită și încrezătoare că totul va ieși bine. Știu că este drumul nu va fi ușor, dar știu și că va avea un final fericit. Am sprijinul familiei, al prietenilor și al unei minunate echipe medicale” a mai spus Sara Carbonero.

 

View this post on Instagram

 

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Iker Casillas, considerat unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, și Sara Carbonero, editor și prezentator al rubricii sport de la canalul spaniol Telecinco, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2010, conform presei spaniole. În martie 2014 s-a născut Martin, primul lor băiețel, iar în martie 2016 s-au căsătorit în secret. Câteva luni mai târziu, în iunie 2016, Sara a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Lucas.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter