Florin Busuioc s-a întors pe scena teatrului din Craiova unde a facut infarct. Ce gest a făcut actorul

De Mădălina Manole, pe
Florin Busuioc s-a întors pe scena teatrului din Craiova unde, în urmă cu 7 luni, a facut infarct. Actorul a jucat primul spectacol după experiența la limită în care era să-și piardă viața.

Florin Busuioc, în vârstă de 57 de ani, a fost vizibil emoționat de reîntâlnirea cu scena, dar mai ales cu publicul, având în vedere că în sală se aflau și medicii care i-au salvat viața. În timpul spectacolului, actorul a fost atent supravegheat de colegul de breaslă şi de scenă, Bogdan Talaşman, acelaşi om care a încercat imposibilul să-l ţină în viaţă, dar şi de recuziterul de Filarmonica Oltenia, Alex Ciucă, cel care i-a făcut masajul cardiac până când la faţa locului a ajuns Ambulanţa, relatează Agerpres, citat de cancan.ro.

 

View this post on Instagram

 

Central Park #ocomediebuna 😅😂

A post shared by Manuel Dogaru ❤💙 (@manuel.dogaru) on

Florin Busuioc și-a încheiat reprezentația artistică mulțumindu-le medicilor care i-au salvat viața: “Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală”. De asemenea, după spectacol, Busu le-a strâns mâna acestora și a făcut o glumă în stilul său caracteristic: “El mi-a rupt cinci coaste. Chiar mă simt foarte bine, chiar vreau să vă spun că mă simt excelent”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter