Meghan Trainor, diagnosticată cu diabet gestațional

De Adelina Duinea, pe

Artista Meghan Trainor (26 de ani), care se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil cu actorul Daryl Sabara (28 de ani), a dezvăluit că a fost diagnosticată cu diabet gestațional.

Meghan Trainor, diagnosticată cu diabet gestațional

„Un mic hop în drumul nostru – am fost diagnosticată cu diabet gestațional, dar este gestionabil și ok. Sunt sănătoasă și bebelușul este și el sănătos”, a dezvăluit artista pentru Today miercuri, 2 decembrie.

„Trebuie doar să fiu atentă la tot ceea ce mănânc.” Diabetul gestațional este o condiție temporară – care apare doar în timpul sarcinii – în care corpul nu produce o cantitate adecvată de insulină, astfel încât nivelul de glucoză din sânge este crescut.

„Este drăguț să afli mai multe despre alimentație și sănătate în general și este drăguț să afli că multe alte femei au experimentat același lucru”, a mai spus Meghan, pentru aceeași sursă.

Meghan și Daryl vor avea un fiu. Vestea sarcinii a venit cu doar două luni înaintea aniversării de doi ani a căsniciei perechii.

Artista a fost cerută în căsătorie de ziua ei

Meghan și Daryl și-au oficializat relația în luna decembrie a anului 2018, într-o ceremonie intimă, în ziua aniversării de 25 de ani a artistei.

„Să fii proaspăt căsătorită este minunat”, declara Meghan la vremea aceea. „Iubesc să fiu căsătorită.”

„Ceea ce este cel mai grozav este să ai pe cineva care să iubească ceea ce faci. Nu întâlnisem asta până nu l-am cunoscut pe Daryl.

Deci scriu o piesă, el mă privește sau chiar mă ajută, apoi urcăm în mașină, ascultă piesă și-mi spune că sunt cea mai grozavă compozitoare din lume. Este un sentiment minunat.”

Înainte de a se căsători, solista a vorbit și despre cum a fost cerută. „M-a cerut de ziua mea, împlineam 24 de ani.

Știe că sunt obsedată de luminițele de Crăciun și a creat un tunel, iar toată familia mea se ascundea prin tufișuri. A fost tot ceea ce-mi puteam dori.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ce decorațiuni a ales Melania Trump pentru ultimul Crăciun la Casa Albă

Jorge, criticat de fani că își lasă băiețelul să se îmbrace în rochițe. Cum a reacționat artistul

Cât de frumoasă este fata cea mare a Monicăi Bellucci! Tânăra a devenit imaginea unui parfum, la doar 16 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter