Paul Ipate, probleme de sănătate. Actorul este izolat în casă alături de Jojo și cei doi copii

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 11:48
Paul Ipate se confruntă cu probleme de sănătate. Actorul este obligat să se izoleze în casă, însă nu doar el este afectat, ci și Jojo și cei doi copii.

Paul Ipate a făcut varicelă, o boală specifică copilăriei, care la vârste avansate poate fi destul de agresivă și neplăcută. Actorul a luat virusul de la băiețelul său: „Cum îți dai seama că ai suflet de copil? Faci varicelă la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tătic este că poți să faci varicelă în același timp cu ceilalți copii din școală. Din păcate nu pot să onorez spectacolele din această săptămâna de la Bârlad, Tecuci și Otopeni cu piesa „Cum se face”, pentru că acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni. Îmi cer scuze atât celor care au cumpărat bilet să mă vadă pe mine în mod special, cât și celorlalți, dar varicela te face mai puțin talentat și nu mă pot prezența așa în fața voastră. În schimb, voi fi înlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decât mine și chiar mai chipeș, Daniel Hara. Cel puțin el nu va avea bubițe. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, nu e nimeni vinovat, nici măcar eu. P.S. : Sper să mă primească înapoi în distribuție după ce-mi revin”, – a scris Paul Ipate pe conturile de socializare.

Paul Ipate nu a fost singurul „norocos”. Se pare că și soția sa, Jojo, s-a îmbolnăvit, motiv pentru care și-a pus pe pauză activitatea în mediul online.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter