Flavia Mihășan, primele declarații despre sarcină

De Mădălina Manole, pe
Flavia Mihășan este însărcinată pentru prima dată, însă vestea, cu toate că a fost dată în urmă cu câteva zile, nu fusese confirmată până acum de asistenta de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Flavia Mihășan, în vârstă de 32 de ani, a vorbit pentru prima oară despre sarcină, forțată fiind de… Horia Brenciu. Artistul a anunțat public pe contul său de socializare că Flavia Mihășan va deveni pentru prima oară mamă: ”Și o știre de ultima oră: Flavia va deveni mamă! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tata Marius, din partea mea… Amalia, cum prezinți tu zodiile, nimeni n-o poate face! Ești o scumpă! Fetelor, vă mulțumesc pentru amintirile voastre!”, – a scris Horia Brenciu.

Flavia Mihășan i-a răspuns lui Horia Brenciu, astfel confirmând că toate zvonurile despre sarcina sa sunt adevărate: “Mulțumesc, Horia. Da, voi fi o mamă minunată, când va veni momentul, și da, o să vă sun… bine, mai mult pe Alice Dumitrescu”  – a scris asistenta tv.

Flavia Mihășan este însărcinată cu logodnicul său, Marius Moldovan, în vârstă de 27 de ani, de profesie actor, fotomodel şi dansator profesionist. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!” și de atunci au format un cuplu discret, iubindu-se departe de ochii lumii.

Citește și – Alina Eremia a dezvăluit rețeta de smoothie cu care-și menține silueta perfectă

Citește și – Simona Gherghe și-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter