Anna Lesko a dezvăluit că a avut scolioză și a urmat un tratament dureros: „Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 16:53

Anna Lesko a dezvăluit că a suferit de scolioză, pe când era doar un copil. Artista a precizat că până acum nu a abordat niciodată acest subiect.

Invitată în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, Anna Lesko a povestit că în copilărie a trecut prin momente groaznice din cauza acestei afecțiuni.

Anna Lesko a avut scolioză

Artista a mărturisit că, atunci când era mică, a avut probleme cu coloana și a avut scolioză. Totul a început la vârsta de 8 ani, din cauza poziției în care cosea.

„Am început să dansez pentru că am avut scolioză. Nimeni nu știe asta”, i-a spus cântăreața lui Horia Brenciu.

„Eu coseam într-o poziție nefirească. Și Anushka, că așa mi se spunea, cosea așa de la 8 ani. Să nu vă imaginați că mama ne exploata sau ceva”, a precizat Anna.

„Eu la 8 ani făceam ciorbă. Ciorbă găteam. Borș din sfeclă roșie. Ăsta a fost primul fel de mâncare pe care noi l-am învățat să-l facem”, a completat artista, făcând o compariție între copiii din ziua de azi și cei de pe vremea copilăriei sale.

„Și de acolo, stând așa, eu am dobândit această scolioză”, a precizat Anna Lesko.

Artista a povestit că cea care i-a descoperit scolioza a fost profesoara de sport.

„La orele de sport profesoara îmi spunea: nu e ok, nu stai bine. M-a dus la director, pentru mine a fost o panică totală. Eram terminată, nu știam ce se întâmplă”, a afirmat Lesko, precizând că se gândea că o să o dea afară din școală.

Citește și: Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

Citește și: Cum a reușit Anna Lesko să-și țină sarcina ascunsă timp de șapte luni

Citește și: Ingredientul secret, folosit de Anna Lesko pentru cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune

Citește și: Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu: „M-a super impresionat”

Anii dificili de terapie: „Ferească Sfântul prin ce am trecut”

După ce i-a fost descoperită scolioza, Anna Lesko a fost nevoită să facă terapie.

„Mama a fost anunțată și am început un fel de terapie foarte dureroasă. Sport oricum făceam. Eram o fire foarte dinamică și energică și să mă mai consum și acolo puțin. Nu, am făcut un fel de gimnastică medicală foarte dureroasă”, a explicat artista în cadrul podcastului.

„Mă punea în niște poziții și apăsa în același timp pe coloană. Și apoi venea o doamnă care îmi făcea un masaj extrem de dureros. Ferească Sfântul prin ce am trecut” Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem”, a spus Lesko.

După nouă luni de terapie, Anna a fost nevoită să doarmă pe o scândură pentru ca coloana să i se îndrepte.

„După care, după 9 luni, aproape un an, cu acest chin teribil, patru ani am dormit pe scândură acasă, pe podea”, a mărturisit artista.

„Apoi totul s-a încununat cu dansul. După ce m-am îndreptat, doctorii au spus: din clipa asta trebuie să înceapă dansul. Și m-am dus la aerobic, la gimnastică ritmică. Am început pe la 12 ani”, a mai spus Anna Lesko.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anna Lesko

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter