Flavia Mihășan a făcut afacere cu lucrurile viitorului bebeluș. A primit totul gratis

De Oana Savin, pe
Flavia Mihășan încă se bucură de statutul de vedetă obținut după ce a fost angajată pentru postul de asistentă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Tânăra, care urmează să nască, a primit gratis o mulțime de lucruri pentru bebelușul ei.

Imediat după ce a intrat în concediu prenatal, pe 1 martie, Flavia a început să umble după lucruri pentru băiețelul ei ce urmează să vină pe lume în scurt timp.

Blonda nu a avut nevoie de un buget mare pentru că cele mai costisitoare lucruri au fost primite de vedetă pe gratis. Mai exact pe barter: ea primește lucrurile și le face puțină reclamă pe rețelele de socializare.

În acest fel, Flavia a primit căruciorul micuțului, dar și pătuțul, pe care l-a instalat în dormitorul matrimonial.

Inițial, camera lui era gândită în partea cealaltă, numai că deja mă simt superatașată și nu cred că pot face asta. O să fac trei pași până la pătuț, cel mai probabil va dormi între noi”, a afirmat Mihășan la Antena 1.

Până acum, Flavia a dat bani doar pe hăinuțe și consumabile, precum scutece și biberoane.

Cine este iubitul Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan a făcut afacere cu lucrurile viitorului bebeluș. A primit totul gratis

Flavia și iubitul ei, Marius

Flavia Mihășan are o relație cu Marius, care este dansator, actor și fotomodel. De fiecare dată când are ocazia, ea îl laudă și spune că este foarte atent cu ea și i-a fost alături în fiecare zi de când au aflat că vor deveni părinți.

Potrivit fostei asistente, Marius nu a lipsit de la nicio ecografie și nici de la controale.

Flavia l-a cunoscut pe iubitul său la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!” și de atunci sunt de nedespărțit. Amândoi iubesc dansul și actoria.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter