Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 are probleme cu legea. Tânărul ar fi consumat substanțe interzise

De Oana Savin, pe
Fiul lui Marian Ionescu, Carmin, are mari probleme cu legea după ce a fost prins că a urcat la volan după ce ar fi consumat substanțe interzise. Tânărul în vârstă de 34 ani a fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, puțin după miezul nopții, sâmbătă spre duminică, și a fost testat cu aparatul Drug Test.

„În data de 09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă. Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 Cod Penal”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Citește GRATUIT numărul de august al Revsitei Unica, în format digital!

Potricit Click, Carmin Ionescu ar fi fost testat pozitiv pentru consum de cocaină.

Bărbatul a devenit anul acesta membru al formației Direcția 5, înlocuindu-l pe tatăl său, ca basist at trupei. Marian Ionescu a trecut la clape, după ce timp de 15 ani s-a aflat în postura de basist.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter