Marian Ionescu, despre soția sa: „Dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac un copil”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 decembrie 2019, 17:36
Marian Ionescu și Octavia Geamănu s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei, și, în ciuda zvonurilor care le-ar fi putut afecta relația, în special legate de infidelitățile artistului, iată că cei doi sunt foarte fericiți împreună și se bucură de o relație longevivă.

Marian Ionescu, în vârstă de 57 de ani, recunoaște că soția sa, Octavia, 35 de ani, reușește să-l echilibreze și apreciază foarte mult faptul că nu s-a schimbat de-a lungul timpului: „Nu i-am făcut până acum nicio surpriză, nici măcar neplăcute. Pentru cele plăcute îţi trebuie talent de regizor, iar eu nu am. Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”, – a mărturisit componentul trupei Direcţia 5 pentru OK!Magazine.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu si andrei

Marian Ionescu recunoaște că ar mai vrea un copil, cât mai curând: „Crăciunul din 2016, când Andrei avea o lună şi un pic şi îi simţeam prezenţa în casă, a fost minunat. Amestecat cu atmosfera de sărbătoare  şi bebeluşul pe care îl aveam în braţe, a fost de milioane. Acum, până pe 27 decembrie sunt în turneu. Zilele în care sunt acasă, puţine la număr, mi le petrec cu Octavia şi Andrei. De Revelion vom cânta, iar în ianuarie suntem în vacanţă şi încercăm să mergem undeva, dacă strângem bani până atunci. Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul.” – mărturiseşte artistul, cu umorul caracteristic, pentru sursa citată.

Octavia Geamanu, Marian Ionescu si andrei

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter