Detalii din culise. Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 11 aprilie 2018, 12:24
Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din sfera mondenă. Prezentatoarea Observatorului de Weekend de la Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 sunt căsătoriți de 3 ani și au împreună un băiețel, pe nume Andrei, în vârstă de 1 an.

Despre relația celor doi s-a scris foarte mult și aproape de fiecare dată Marian Ionescu era personajul negativ al povestirii, un cuceritor înnăscut căruia i-a trebuit multă muncă de lămurire cu sine însuși până să facă pasul cel mare către altar: “M-am gândit mult înainte de a mă căsători dacă doresc lucrul acesta, dacă vreau să fac un copil, dacă vreau să-mi reconstruiesc o parte de viață. Practic, îți schimbi coordonate și am realizat atunci ca n-aș vrea să trăiesc fără ea, fără Octacvia“  – a dezvăluit Marian Ionescu la emisiunea Serviciul de noapte de la Radio România Actualități.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu

Pe de altă parte, Octavia Geamănu, dând uitării neastâmpărul soțului său și micile sale escapade amoroase din trecut, se poate declara o femeie împlinită și fericită și, pe bună dreptate, frumoasa blondă se pare că a reușit să-l mențină pe o singură direcție pe liderul trupei Direcția 5. Cei doi se bucură de o familie frumoasă și unită, iar rodul iubirii lor este de neprețuit: “Andrei a ieșit conform dorințelor mele și ca dovadă a dragostei pe care mi-o poartă Dumnezeu, pentru că mi-am dorit un copil care să fie clona lui Marian. Este copia lui Marian și mă uit fascinată la ei doi. Marian este soțul și tatăl perfect.“ – a declarat Octavia Geamănu pentru sursa citată.

Octavia Geamanu, Marian Ionescu si andrei

Cât despre momentul în care cei doi s-au cunoscut, Octavia povestește că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa: “Eram la începutul carierei, la Vaslui. Coboram trepetele hotelului în care eram cazați și cântam una dintre piesele Directia 5. Marian iese din camera lui de la etajul 1, scoate capul pe ușă si spune: Tu cânți așa frumos? Și atunci a fost prima dată când am vorbit“ – a mărturisit îndrăgita prezentatoare de știri.

Citește și – Două luni de chin pentru Octavia Geamănu. A crezut că nu-și va mai reveni niciodată

Citește și – Octavia Geamănu și Marian Ionescu i-au tăiat moțul băiețelului. Ce a ales micuțul de pe tavă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter