Octavia Geamănu și Marian Ionescu i-au tăiat moțul băiețelului. Ce a ales micuțul de pe tavă

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt în culmea fericirii. Băiețelul lor, Andrei, tocmai a împlinit 1 an de când le înfrumusețează viața și cu această ocazie, conform tradițiilor populare, se sărbătorește tăierea moțului. 

Un obicei foarte așteptat de toată lumea, dar mai ales de părinți, este tava cu diferite obiecte expuse dintre care cel mic trebuie să aleagă un obiect sau maxim trei. Se spune că ceea ce va alege acum îi va trasa traiectoria mai târziu în viață. Ei bine, iată că micuțul Andrei a ales fără să stea mult pe gânduri întocmai chitara și pana, semn că îi va călca pe urme tatălui său, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, fapt ce a bucurat-o la culme pe Octavia Geamănu.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu

Octavia a postat imediat o fotografie pe Instagram în care a dezvăluit alegerea celui mic, semn că este foarte mândră de opțiunile sale: „Ce e scris, în frunte e pus. Chitara și pana.” – a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Îndrăgita prezentatoare de știri, Octavia Geamănu, a povestit cu puțin timp în urmă că cel mic nu are neapărat o jucărie preferată, însă este fascinat și foarte atras de pian. Se pare că acum, după tăierea moțului, nu mai există niciun dubiu: Andrei va ajunge un cântăreț desăvârșit.

Marian Ionescu si Andrei

Tortul micuțului Andrei a fost decorat cu o figurină, Winnie the Pooh, și cu diferite obiecte albastre din marțipan, dar și cu un mesaj haios: „Azi mă tund. La mulți ani!”.

Octavia Geamanu si Andrei

Cițește și – Octavia Geamănu, prima apariție în public după multe luni de zile. Cum arată prezentatoarea TV

Citește și – Prima declaraţie a lui Marian Ionescu, după zvonul despărţirii de Octavia Geamănu. Ce are artistul de zis

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter