Fiul lui Jean Claude Van Damme a fost condamnat pentru comportament violent

De Oana Savin, pe
Fiul lui Jean Claude Van Damme în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere, după ce s-a declarat vinovat de comportament violent.

Nicholas Van Varenberg se află acum într-o perioadă de probă după un incident petrecut în orașul Tempe, în urma căruia a ajuns să își sechestreze și amenințe cu un cuțit colegul de cameră, notează USA Today.

Deoarece și-a recunoscut vinovăția și s-a declarat responsabil de comportament violent, alte acuzații precum cel de sechestrare și posesie de marihuana și droguri au fost ridicate.

Citește și: Bodyguardul lui Kim Kardashian trebuie să plătească o sumă fabuloasă pentru incidentul de la Paris din 2016

Pentru acest incident, Nicholas a fost arestat în septembrie 2017. Potrivit tribunalului superior al comitatului Maricopa, fiul lui Jean Claude Van Damme a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în timp ce lovea peretele unui ascensor într-un complex de locuințe, rănindu-se la mână.

Agenții de poliție au ajuns de la ascensor până la apartamentul lui Van Varengerg urmând picăturile de sânge. Ei s-au oferit să îl ajute, dar tânărul a refuzat.

Ulterior, mai mulți vecini au reclamat zgomote și certuri din interiorul locuinței tânărului, astfel că polițiștii au s-au întors la apartament. Când au bătut la ușă, Nicholas a amenințat că își omoară colegul de apartament cu un cuțit.

Citește și: Nicki Minaj a fost într-o relație abuzivă: „Nu îmi mai aminteam cine eram”

Timp de două ore el a refuzat să deschidă ușa, astfel că agenții au fost nevoiți să intre cu forța, eliberându-l pe colegul de cameră al lui Nicholas.

Inițial, Van Varenberg s-a declarat nevinovat de acuzațiile de atac agravat și sechestrare de persoană.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter