Un elev de liceu din București, bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința

De Unica.ro, pe

Un elev al unui liceu din sectorul 5 al Capitalei a fost bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința. Incidentul s-a petrecut pe trotuarul din fața unității de învățământ, fără să intervină nimeni.

Un elev ar fi fost bătut de un coleg cu pumnii și picioarele până a căzut inconștient pe trotuarul din fața liceului în care învață. Un martor a filmat momentul în care colegii băiatului au încercat să-l ajute, dar un adult le-a spus să nu sune la salvare.

Nu mă, nu!… la salvare. Nu sunați! Ai tu vreun drept să dai la salvare? -E directoarea aici, nu mai sunați voi. – Ia telefonul de acolo! Hai! Du-te de aici! Du-te de aici! Te rog frumos! Hai!, a spus acesta, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Volodimir Zelenski: „Soldații ruși violează fete minore și copii foarte mici. A fost chiar și un bebeluș!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Incredibil ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă!”

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Mama elevului acuză conducerea școlii că nu a intervenit

Nici paznicii și nici profesorii nu ar fi intervenit. Mama copilului bătut acuză conducerea școlii că nu i-a acordat primul ajutor băiatului.

Pune mâna pe telefon mă sună și zice sunteți mama copilului? Zic da. Vă rog să veniți, copilul dvs e inconștient în stradă. În timpul ăla, copiii strigau să sunăm la salvare! În schimb doamna director spunea nu-i mai dați cu apă pe față, plecați de acolo nu mai filmați. Nu chemați nici o salvare. Deși avea telefonul în mână. Cred că mai întâi datoria ei era să-i acorde primul ajutor copilului până vine salvarea. Este dur! Nu doresc nici unei mame să treacă prin ce am trecut eu în acele momente, a declarat aceasta.

Pe de altă parte, prin intermediul Inspectoratului Școlar, conducerea liceului a transmis că au intervenit un profesor de serviciu, directorul adjunct și alte două profesoare. Aceasta a susținut și că până la sosirea ambulanței asistenta și medicul școlii au acordat primul ajutor. 

Băiatul lovit susține că doar cei de la salvare l-au ajutat.

Dosar penal pentru loviri și alte violențe

Elevul bătut a fost dus cu salvarea la spitalul Municipal, unde i-au fost făcute mai multe investigații.

A avut 4 hematoane la cap, e lovit pe spate, zdrelit, a fost târât. Agresorul a continuat să-i dea pumni și picioare până a apărut alt coleg și i-a zis ce faci îl omori?, a povestit mama victimei.

Polițiștii de la secția 18 au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Colegii au spus că agresorul are 15 ani și practică box la un club din București. Conflictul dintre cei doi elevi, spun ei, ar fi pornit de la o glumă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter