Ce mare s-a făcut Alex, fiul Elei Crăciun! A absolvit clasa a VIII-a

De Unica.ro, pe

Ela Crăciun e tare fericită și emoționată pentru că Alex, fiul ei cel mare, a absolvit clasa a VIII-a. Întreaga familie i-a fost alături, iar vedeta mărturisește că a simțit o bucurie imensă pentru adolescent la ceremonia de absolvire, unde nu și-a putut stăpânii lacrimile de fericire.

Ea a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale câteva momente din timpul evenimentului de sfârșit de an școlar, mărturisind că timpul a trecut mult prea repede pentru toată lumea. Postarea Elei a stârnit un val de reacții din partea altor mămici care s-au regăsit în povestea ei și au postat la rândul lor fotografii de la final de an, cu cei mici.

Alex a terminat școala gimnazială printre premianți, susținând un discurs în care a le-a mulțumit profesorilor care i-au fost alături  pe parcursul anilor gimnaziali. Fiul Elei Crăciun se pregătește cu conștiinciozitate pentru examenul de capacitate.

Ce pasiuni are Alex, fiul Elei Crăciun

Alex este cunoscut fanilor Elei pentru pasiunea și eforturile pe care le depune în creșterea animalelor, având o adevărat fermă lângă casa bunicilor din Sinaia.

Până la 14 ani, deja a participat la mai multe concursuri și chiar are câteva animale de companie, a dezvăluit Ela Crăciun.

“Alex este pasionat de animale. El mergea cu ele la concursuri până să vină pandemia, are iepuri și găini campioane. El s-a înscris singur și documentează constant. Sunt mândră de el pentru că are grijă ca această pasiune să nu-i ocupe tot timpul”, a povestit Ela Crăciun într-un interviu recent.

Ce mare s-a făcut Alex, fiul Elei Crăciun! A absolvit clasa a VIII-a

Vedeta a decis să-i ofere șansa să muncească în această vară, într-o fermă, ca el să își dea seama dacă este drumul pe care vrea să-l urmeze.

“În vacanța de vară vom merge în Danemarca, la o fermă, la un internship, unde să poată lucra, să vadă ce înseamnă, dacă-i place cu adevărat. Apoi, el va putea să decide ce-și dorește să facă mai departe”, a declarat Ela Crăciun.

Citește și:
Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală
Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii
Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley
Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu. Eva studiază în Londra

Cum își educă Ela Crăciun copiii

Celebra prezentatoare a povestit că i-a dedicat mai mult timp fiului ei cel mare în ultima perioadă, pentru că urmează examenul de capacitate și își dorește să-l treacă ușor și devină un adult fericit și împlinit pe toate planurile.

Ce mare s-a făcut Alex, fiul Elei Crăciun! A absolvit clasa a VIII-a

“Toți părinții își doresc copii fericiți, dar ca să ajungă adulți realizați trebuie să îi învățăm că e nevoie să depună mult efort. Țin foarte mult să se ocupe de sarcinile școlare, înainte de orice altă activitate. Alex mai are puțin până la examen și aceasta trebuie să fie singura lui prioritate”, a mai spus Ela.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter