Ioana Năstase, despre împăcarea cu Ilie Năstase: „Sunt o femeie mai calculată”

De Unica.ro, pe

La începutul anului 2021, Ioana Năstase (44 de ani), actuala soție a fostului jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani), a declarat că a fost agresată de acesta. „Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a spus atunci.

Ioana Năstase, despre împăcarea cu Ilie Năstase: „Sunt o femeie mai calculată”

În urma incidentului, perechea a fost fotografiată deseori împreună în oraș. Tocmai din acest motiv s-a speculat că cei doi s-ar fi împăcat. „Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. E normal să servești masa. E normal să stai de vorbă.

Încă nu ne-am împăcat. Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună. El mă caută, ce să spun. Este normal.

Cred că în orice familie există astfel de discuții, de probleme, dar eu trec mai greu peste. Întotdeauna, în perioadele dificile din viața mea, am căutat să ies, să nu rămân acolo”, a declarat Ioana Năstase recent, în cadrul unei emisiuni TV, relatează WOWbiz.

Ce s-a întâmplat între cei doi?

„Eu am venit de la munte unde [îmi] petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în București, am luat masa în oraș cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii.

Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanță. Am ajuns acasă și … am rămas șocată. O ploaie de palme! Folosesc acești termeni ca să păstrez cât de cât decența.

Nu mi s-a întâmplat așa ceva în viața mea. Pentru că nu știam dacă mai ies vie, am chemat poliția. Am ieșit pe ușă, m-am urcat în mașină și am plecat direct spre Constanța.

Eu nu i-am dat lui niciun motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influențat. Sunt anumite persoane care au influență asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac. Nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte așa. Tind spre divorț. Voi vedea în perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniștesc”, a mărturisit Ioana pentru Click!.

Foto: Facebook

Citește și:

Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor. Cum se simte designerul?

Cine este noul iubit al Irinei Rimes. S-au mutat împreună la Paris! FOTO

Reacția Claudiei Pătrășcanu după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter