Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, vorbește despre relația cu mama lui

De Mădălina Manole, pe
Relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David Pușcaș, a fost, cel puțin în ultimii ani, una bazată pe neînțelegeri și conflicte care într-un final, au dus la separarea celor doi. Ieri, acesta a postat pe vlogul său un mesaj emoționant în care a povestit despre ceea ce crede și ceea ce simte vizavi de mama sa adoptivă.

David Pușcaș consideră că Luminița Anghel s-a îndepărtat de el din cauza actualului său soț, cu care el nu a reușit să aibă o relație prea bună: „Eu cu mama eram cei mai buni prieteni, făceam totul împreună, nu existau secrete între noi şi vorbeam despre absolut orice, de la droguri la orientare sexuală. Eu pe mama am văzut-o întotdeauna că pe cea mai bună prietenă a mea. Mama şi-a dedicat toată tinereţea crescându-mă pe mine și a fost cea mai frumoasă parte din copilăria mea. După ce s-a recăsătorit totul s-a schimbat. Eu cu acel om nu m-am înţeles absolut deloc . A început să devină autoritar, să-şi impună regulile și a schimbat-o pe mama. Acel om a întors-o împotriva mea„, a povestit David pe vlogul sau.

luminita_anghel

Luminița Anghel alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade, cu care este căsătorită din 2011

David Puşcaş povesteşte că atunci când a fost nevoit să se mute din casa în care locuia alături de Luminiţa Anghel a trecut printr-un moment dureros, cu atât mai mult cu cât nu-și dorea și nu ştia că urmează această etapă. În prezent nu mai are o relaţie apropiată cu mama sa şi îşi vorbesc foarte rar, doar la zilele de naştere şi de sărbători, însă susţine că nu este supărat pe aceasta, îi înţelege decizia şi aşteaptă ca în timp să apară o cale de împăcare: „Nu sunt supărat pe mama, ştiu că am greşit şi eu, dar vreau să o văd liniştită şi fericită şi mă bucur că acel om o iubeşte„, a încheiat fiul adoptiv al Luminiţei Anghel.

Citește și – Scandal monstru între Luminița Anghel și fiul ei. Ce cuvinte grele și-au spus ce-i doi și ce îi reproșează artista lui David

Citește și – Ce i-a transmis Luminița Anghel fiului adoptiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter