David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel, a ajuns la psihiatru. „Am fost pe antidepresive”. Ce s-a întâmplat cu tânărul

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 02 mai 2023, 11:56

David Pușcaș (24 de ani), fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel (54 de ani) trece printr-o perioadă delicată și a fost nevoit să meargă la un psihiatru din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am fost pe antidepresive vreo patru luni”

Fiul artistei și al fostului fotbalist Marcel Pușcaș a aflat recent că suferă de tulburarea de personalitate borderline și nu de depresie, așa cum credea până recent. Tânărul a declarat că în ultimele patru luni a urmat un tratament cu antidepresive la recomandarea medicilor, pentru „reglarea emoțiilor”.

”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș, în pentru Spynews.ro.

Citeşte şi: Scandal monstru între Luminița Anghel și fiul ei. Ce cuvinte grele și-au spus ce-i doi și ce îi reproșează artista lui David

Tulburarea borderline se manifestă prin instabilitatea în relațiile cu cei din jur, dar și cu prorpiul sine. Perosoanele cu această afecțiune se confruntă adesea cu frica de abandon, un sentiment de gol sufletesc și, în situațiile grave, se poate ajunge la tentative de suicid. Abuzul de substanțe, depresia, dar și tulburările alimentare sunt adesea asociate cu tulburarea borderline.

Luminița Anghel și conflictul cu David

În urmă cu câțiva ani, între artistă și fiul adoptiv a avut loc un scandal monstru, David acuzând că soțul ei, Silviu Dumitrache, l-ar fi agresat fizic fără ca nimeni să intervină.

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Citeşte şi: Din ce trăiește David Pușcaș după ce a rămas fără sprijinul financiar ale mamei sale, Luminița Anghel

David a mai spus atunci că a primit o mulțime de restricții în casa familiei Luminiței Anghel și s-ar fi ajuns chiar și la limitarea accesului la frigider.

”Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a adăugat tânărul.

Luminița Anghel și Silviu Dumitrache sunt căsătoriți din 2012 și au împreună un copil natural, Filip. Artista a decis să-l adopte pe David după ce, ani la rând a încercat, fără rezultat, să rămână însărcinată. După adopție, în cele din urmă, a rămas gravidă cu Filip. Luminița Anghel declara în urmă cu câțiva ani că s-a temut să stea cu Daivid în casă când a fost însărcinată.

Citeşte şi: Luminița Anghel, imagine de colecție alături de fiul adoptat. Ce i-a transmis artista

„Am fost o mamă dedicată. Marea mea durere a fost că am așteptat recunoștință. 5 ani am asteptat asta. După ce a dat BAC-ul, am hotărât să se mute într-un loc plătit de mine pentru că la noi acasă nu respecta orele pe care le impuneam ca să vină acasă. Mi-era frică să stau cu el când eram însărcinată! Mă temeam să nu mă împingă pe scări! Spărgea prin casă”, a spus Luminița Anghel la Kanal D.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter