Luminița Anghel, despre lupta cu kilogramele în plus: „Fac sport zi de zi”

De Unica.ro, pe

Luminița Anghel (53 de ani) a slăbit 9 kilograme în ultimul an. Solista a devenit mama unui fiu, Filip (9 ani), la 44 de ani. În timpul sarcinii, cântăreața a luat peste 30 de kilograme. Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, artista a spus ce face pentru a se menține.

Luminița Anghel, despre lupta cu kilogramele în plus: „Fac sport zi de zi”

„Mult timp după ce am născut am încercat să slăbesc și am avut rezultate minime. Am născut târziu, după 42 de ani. Organismul nu mai reacționează la fel, nu mai are aceleași arderi, am avut mari probleme de greutate. Au trecut vreo 4 ani până am început să mă simt confortabil cu felul în care arăt”, a explicat.

„Nemâncatul seara a funcționat întotdeauna. Și moderația, da. Rezultatele adevărate au venit odată cu începerea sportului. În perioada Eurovisionului mergeam la sală și aveam între 48 și 50 de kg, pentru 35 de ani era perfect. Apoi, după naștere, m-am oprit la 63 de kg, deloc nu-mi plăcea de mine”, a continuat.

„Am găsit această gașcă de gagici cu care fac sport zi de zi. 10 km pe zi, mers alert, mai alerg. Facem seara, acum începem de la 17:00, vara începeam de la 18:00. Este o dependență”, a mai spus.

„După ora 15:30 – 16:00 eu nu mai mănânc. La 17:00 plec la sport și nu pot cu burta plină. Micul dejun îl mănânc la 7:00 – 8:00. Micul dejun însemnând o omletă, ou ochi, sendvișuri cu pâine prăjită, de obicei integrală, sau rondele de orez. Nu mănânc niciodată după ora 17:00. Dacă nu am apucat să mănânc, nu mănânc. La prânz mănânc paste, friptură”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Luminița Anghel, la un pas de moarte. Ce problemă de sănătate a avut artista

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primii doi soți pentru că „au cerut-o de nevastă”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare față de artistă

În cadrul aceluiași interviu, Luminița a dezvăluit că a suferit o operație de hernie de disc înainte de sarcină. „Am fost lovită de mașină. Am traversat neregulamentar. Să nu faceți niciodată așa ceva! Mi-a fost lene să mă duc până la trecerea de pietoni, am traversat printre mașini prin ’97 și, fiind mică de statură, nu m-a văzut șoferul”, a povestit artista.

Luminița Anghel este dovada vie a zicalei „a treia oară-i cu noroc”. Solista a spus „DA!” de trei ori, primele două mariaje sfârșind prin divorț. Alături de al treilea soț, Luminița este în continuare foarte fericită. În data de 7 octombrie 2021, de ziua artistei, perechea a aniversat 10 ani de relație.

Prima oară s-a căsătorit la 22 de ani, însă relația nu a funcționat. „A fost doar așa, o pasiune de moment, nu ne-am potrivit”, spunea solista în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”. Al doilea mariaj a durat 5 ani, din 1998 până în 2003. În timpul căsniciei, perechea a adoptat un fiu, David.

„A treia oară e cu noroc. Așa consideră și el, pentru că și el este la a treia căsătorie. Cred că este de ajuns pentru amândoi”, a mai declarat solista. Cuplul are un fiu, Filip.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter