Cum a slăbit Luminița Anghel fără să țină o dietă anume

De Unica.ro, pe

Luminița Anghel (53 de ani) a trecut de-a lungul anilor prin mai multe schimbări fizice notabile. Cântăreața are probleme cu greutatea de când se știe și fluctuațiile de greutate i-au dat mari bătăi de cap în ultimii ani. Artista este într-o continuă luptă cu kilogramele nedorite și spune că singurul mod prin care a reuțit să slăbească în mod considerabil, fără a urma vreo dietă anume, este micșorarea porțiilor de mâncare și practicarea frecventă a activităților fizice.

Vin dintr-o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și așa mai departe. Totul era așa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate

Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.

Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală – dezvăluia Luminița Anghel, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisuni televizate.

Citeşte şi: Viorel Lis, la spital din cauza unui accident casnic. Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Citeşte şi: Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Citeşte şi: Băiețelul lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur. Primele poze cu copilașul

Citeşte şi: De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Luminița Anghel a mai spus că nemâncatul funcționează mereu când vrei să slăbești, dar sportul are o contribuție esențială în procesul de topire al kilogramelor nedorite.

Nemâncatul seara a funcționat întotdeauna. Și moderația, da. Rezultatele adevărate au venit odată cu începerea sportului. În perioada Eurovisionului mergeam la sală și aveam între 48 și 50 de kg, pentru 35 de ani era perfect. Apoi, după naștere, m-am oprit la 63 de kg, deloc nu-mi plăcea de mine. Am găsit această gașcă de gagici cu care fac sport zi de zi. 10 km pe zi, mers alert, mai alerg. Facem seara, acum începem de la 17:00, vara începeam de la 18:00. Este o dependență – a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter