Luminița Anghel, la un pas de moarte. Ce problemă de sănătate a avut artista

De Unica.ro, pe

Luminița Anghel (52 de ani) a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte. În urmă cu aproape 2 ani, din cauza unei afecțiuni la gambă, pe care a considerat-o banală, a ajuns de urgență pe mâna medicilor, în stare gravă.

Luminița Anghel, la un pas de moarte. Ce problemă de sănătate a avut artista

„O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată.

Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor”, a mărturisit solista.

„Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta:

«Veniți, s-a întors domnul doctor!». Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală”, a continuat.

Citește și:

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primii doi soți pentru că „au cerut-o de nevastă”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare față de artistă

Andreea Marin, despre a doua sarcină: „Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

„Domnul doctor îmi spunea că una dintre cauze ar putea fi un cancer nedepistat în organism. Pentru că erau sărbătorile de iarnă, iar laboratoarele erau închise și nu puteam să fac aceste teste, ca să văd dacă e un cancer sau nu.

Ăsta a fost un motiv pentru care eu am trecut prin sărbătorile de iarnă foarte tristă… pentru că mă gândeam… dacă pe 7 ianuarie o să aflu că am stabilit undeva un astfel de diagnostic”, a încheiat cântăreața. Din fericire, solista nu a avut cancer.

Luminița Anghel este dovada vie a zicalei „a treia oară-i cu noroc”. Solista a spus „DA!” de trei ori, primele două mariaje sfârșind prin divorț. Alături de al treilea soț, Luminița este în continuare foarte fericită. În data de 7 octombrie 2020, de ziua artistei, perechea a aniversat 9 ani de relație.

Prima oară s-a căsătorit la 22 de ani, însă relația nu a funcționat. „A fost doar așa o pasiune de moment, nu ne-am potrivit”, spunea solista în octombrie 2020, în emisiunea Vorbește Lumea. Al doilea mariaj a durat 5 ani, din 1998 până în 2003. În timpul căsniciei, perechea a adoptat un fiu, David.

De 9 ani, artista iubește același bărbat. „A treia oară e cu noroc. Așa consideră și el, pentru că și el este la a treia căsătorie. Cred că este de ajuns pentru amândoi”, a mai declarat solista. Cuplul are un fiu, Filip, în vârstă de 8 ani.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter