Fiul Luminiței Anghel, agresat în propria casă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 august 2020, 14:46
Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, a fost agresat în propria casă. Tânărul a fost bătut de doi prieteni, iar acum se teme pentru viața sa.

David a povestit totul pe rețelele de socializare, unde apare lovit la cap, ochi și picioare.

„Scriu aici o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț că nu mai am telefon. Aveam un interviu pentru un job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul următor. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Evident îi scriu ca da și oricum eu trebuia să plec așa că plecam împreună. Acesta era de fapt cu Robert pe care probabil îl știți de la Vocea, au intrat la mine în casă și de acolo a început totul”, a povestit fiul artistei pe Facebook.

Citește GRATUIT numărul de septembrie al Revistei Unica în format digital!

„Robert a început să îmi reproșeze ce am zis despre el și să devină agresiv și să îmi arunce farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea, apoi a sărit cu pumnii. M-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile, sunt absolut șocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai ales felul în care m-a atacat și eram efectiv fără apărare. Putea să mă omoare în casă”, a mai scris David Pușcaș pe rețeaua de socializare, unde a postat câteva imagini cu rănile ce i-au fost provocate.

David este fiul pe care Luminița Anghel l-a adoptat în timp ce era căsătorită cu Marcel Pușcaș. Relația dintre ei s-a răcit în timp și tânărul a decis să se îndepărteze de mama sa adoptivă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu fiul Luminiței Anghel.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter