Fiul adoptiv al Luminiței Anghel susține că a fost „călcat în picioare” de actualul partener al solistei

De Unica.ro, pe

Luminița Anghel (53 de ani) este mama a doi fii, David (22 de ani) și Filip (8 ani). David a fost adoptat de solistă în timpul căsniciei cu fostul jucător de fotbal Marcel Pușcaș (61 de ani). Luminița și Marcel au divorțat în 2003.

Invitat în emisiunea „În Oglindă”, David a vorbit despre actualul partener de viață al artistei, Silviu Dumitriade, alături de care Luminița a devenit mama lui Filip.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel susține că a fost „călcat în picioare” de actualul partener al solistei

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat. (…) Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, mai susține David.

David și Luminița nu mai țin legătura deși în noiembrie 2020, David a lansat o piesă prin intermediul căreia le-a cerut iertare părinților adoptivi.

„M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nicio treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, a mai declarat în emisiunea „În Oglindă”.

„Mama este o persoană toxică și în relațiile ei amoroase și în cele de prietenie, e o persoană complicată”, a mai precizat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare față de artistă

Luminița Anghel, la un pas de moarte. Ce problemă de sănătate a avut artista

Luminița Anghel, despre lupta cu kilogramele în plus: „Fac sport zi de zi”

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primii doi soți pentru că „au cerut-o de nevastă”

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primul soț la doar 22 de ani. „Nu prea a fost gândit gestul. Eu sunt un om al impulsului și în general cam tot ce am ales să fac în viață a fost conform primului impuls. (…) Nu eram compatibili absolut deloc”, povestea în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Al doilea mariaj a durat cinci ani, din 1998 până în 2003. „La momentul celei de-a doua căsătorii deja exista un copil adoptat în familie. Când nu s-a mai putut și nu s-a mai putut am pus punct”, a mai spus la „Vorbește lumea”.

Luminița Anghel, despre adopția lui David: „N-am stat pe gânduri”

„Conform primului impuls am ales să adopt. Singura persoană care știa că intenționez era prietena mea Zoia Alecu. Eram vecine. Fusesem în vizită la un centru de plasament să filmez pentru o televiziune pentru care lucram ca DJ în 1998. Mă îndrăgostisem de o fetiță cu care filmasem pentru Crăciun pentru o campanie de strângere de cadouri. Doamna doctor m-a sfătuit atunci să nu fac pasul. Erau demersuri deja cu fratele ei și se făceau și adopții internaționale atunci. Erau fundații care se ocupau de acest lucru”, a explicat solista. 

Ulterior, cântăreața a apelat la o altă fundație care a ajutat-o să-și găsească fiul. „Într-o săptămână l-am și luat. N-am stat pe gânduri.” De 10 ani, Luminița formează un cuplu cu Silviu Dumitriade, alături de care are un fiu, Filip.

„Am fost mai întâi foarte buni prieteni, apoi au început fluturii în stomac. A apărut și Filip foarte devreme. Într-adevăr m-a speriat foarte tare. Eram de foarte puțin timp cu soțul meu. La 42 de ani eram mai matură, nu mă mai aruncam cu pieptul înainte luând decizii fără să le gândesc înainte. A treia oară e cu noroc. Așa consideră și el, pentru că și el este la a treia căsătorie. Cred că este de ajuns pentru amândoi”, a mai declarat solista, tot la „Vorbește lumea”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter