Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare față de artistă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 04 noiembrie 2020, 16:56

Artista Luminița Anghel (52 de ani) este mama a doi fii, David și Filip (8 ani). David a fost adoptat de solistă în timpul mariajului cu Marcel Pușcaș.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare față de artistă

Alături de solista Sarah JSun, David a lansat o piesă prin intermediul căreia le cere iertare părinților lui adoptivi.

„Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut.

Este o piesă intimă. Prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba nu am vrut. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a spus David, pentru Click!.

„Am lucrat mai multe luni la piesa asta. Este o poveste emoționantă de viață. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți”, a spus și Sarah, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Luminița Anghel, despre adopția lui David: „N-am stat pe gânduri”

„Conform primului impuls am ales să adopt. Singura persoană care știa că intenționez era prietena mea Zoia Alecu. Eram vecine. Fusesem în vizită la un centru de plasament să filmez pentru o televiziune pentru care lucram ca DJ în 1998.

Mă îndrăgostisem de o fetiță cu care filmasem pentru Crăciun pentru o campanie de strângere de cadouri. Doamna doctor m-a sfătuit atunci să nu fac pasul. Erau demersuri deja cu fratele ei și se făceau și adopții internaționale atunci.

Erau fundații care se ocupau de acest lucru”, mai spune solista. Ulterior, cântăreața a apelat la o altă fundație care a ajutat-o să-și găsească fiul. „Într-o săptămână l-am și luat. N-am stat pe gânduri”, declara cântăreața în urmă cu puțin timp, pentru Vorbește Lumea.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter