Fiul actorului Andrei Duban își dorește un frățior

De Unica.ro, pe

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Andrei Duban, soția lui Grațiela și fiul lor Armin au spus cum își vor petrece sărbătorile de iarnă. Totodată, Armin a dezvăluit ce-și dorește de la Moș Crăciun.

Fiul actorului Andrei Duban își dorește un frățior

După ce a spus, întâi de toate, că-și dorește sănătate și ca pandemia să ia sfârșit, Armin a admis că le-a cerut părinților lui un frățior care să-i devină partener de joacă.

„Într-adevăr, vorbeam ieri cu Armin și se cam plictisea prin casă și mi-a zis: «Mami, te rog, fă-mi un frățior!». (…) «Sau măcar putem să-l înfiem, să fie de vârstă cu mine să mă pot juca cu el?»”, a spus Grațiela.

Întrebat de Adela ce părere au avut actorul și Grațiela despre dorința lui, Armin a completat: „Au zis să mai aștept”. În continuarea interviului, perechea a admis că a ajuns să se cunoască mai bine datorită izolării.

„Am descoperit că eu nu prea am răbdare, iar ea, culmea, are mai multă decât trebuie și pentru asta îi și mulțumesc. Ea mediază lucrurile în casă atunci când na, noi suntem băieți. Ea găsește o formulă prin care creează armonie în casă”, a dezvăluit actorul.

Familia Duban va petrece Crăciunul alături de finii lor. „Izolați, cu măști, la distanță, căști de protecție, mâncăm pe rând”, a mai glumit actorul. În continuarea interviului, Armin a admis că, deși nu a fost foarte cuminte, speră să primească toate jucăriile de pe scrisoarea pe care i-a scris-o Moșului.

„Nu am fost prea ascultător. Nu prea i-am ascultat pe părinți și na, m-am contrazis foarte mult cu ei. (…) Îmi place să fac lucrurile pe care-mi zic să nu le fac”, a mai zis Armin.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Ce frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. Daria este studentă la UNATC

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter