Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

De Oana Savin, pe

Ce-ai zice dacă ai înlocui celebrul popcorn cu cele mai așteptate fructe ale primăverii? Am pregătit o listă cu seriale Netflix pe care le poți vedea în timp ce savurezi un castron cu cireșe. Delicioasele fructe au apărut deja pe piață și, spre deosebire de anii trecuți, când un kilogram se vindea și cu 100 de lei, acum se găsesc cu 40 de lei.

Serialele din listă se află pe primele locuri în topul celor mai urmărite săptămâna aceasta pe celebra platformă de streaming, astfel că nu ai nevoie decât de un bol mare de cireșe și câteva ore la dispoziție pentru a intra în lumi pline de aventură, romantism și umor.

Top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix

Se pare că serialele de epocă sunt la mare căutare în această perioadă, trei dintre acestea aflându-se printre cele mai urmărite producții pe Netflix. Regina Charlotte, o producție Shodaland, care se află în strânsă legătură cu serialul de succes Bridgerton, este pe prima poziție acestui topâ, încă din ziua lansării.

Regina Charlotte: O poveste Bridgerton, ceal mai urmărit serial Netflix

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Citește și: Make-up artistul Nic Collins, secretele din spatele producției Netflix „Queen Charlotte”. Trucul cu care vedetele obțin o piele radiantă / Exclusiv

Cavalerul în negru

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Într-un viitor distopic, Pământul este devastat de poluarea aerului, iar supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obișnuiți.

Lista Neagră

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

După ce se predă, un evadat cu minte de geniu se oferă să ajute FBI-ul la prinderea unor infractori, cu condiția ca psihologul Elizabeth Keen să-i devină partener. Un serial care a ajuns la cel de al 10-lea sezon, cu James Spader și Megan Boone în rolurile principale.

Citește și: Craig Russell, starul unui serial Netflix, la un pas de moarte. Medicii i-au descoperit o tumoare

Bridgerton rămâne în topul Netflix

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. 

Produs de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, primul sezon Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton , care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat.

Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

Cel de al doilea sezon urmărește povestea fratelui cel mare al familiei Brodgerton, Anthony, care a devenit viconte după moartea tatălui său

Regina Cleopatra

De la producătoarea executivă Jada Pinkett Smith sosește un nou serial documentar care explorează viețile unor importante și celebre regine africane. Sezonul acesta spune povestea Cleopatrei, cea mai renumită, puternică și neînțeleasă femeie din lume, o regină îndrăzneață, a cărei frumusețe celebră și ale cărei iubiri nu au făcut decât să pună în umbră cel mai important atu al ei, și anume inteligența.

Cleopatra a devenit un adevărat simbol, reimaginat la nesfârșit de-a lungul istoriei. Acest serial analizează într-o nouă lumină povestea ei fascinantă, talentul deosebit de care a dat dovadă în sfera politică, precum și întrebările din jurul moștenirii ei, care reprezintă în continuare un subiect de dezbatere.

Citește și: The Mother, cel mai urmărit film de pe Netflix. Jennifer Lopez a înregistrat un succes răsunător

Tânărul croitor, producția Netflix care rămâne în preferințele telespectatorilor

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Tânărul croitor spune povestea lui Peyami, un tânăr și celebru croitor care și-a moștenit talentul și afacerea de succes de la bunicul său. Odată cu moartea bătrânului, cel mai mare secret al său ajunge să ocupe un loc important în viața din Istanbul al lui Peyami, care este nevoit să-l protejeze și să nu permită nimănui să afle adevărul. Încercând să scape de relația abuzivă cu Dimitri și însoțită de propriile secrete, Esvet apare în mod misterios în lumea lui Peyami și a lui Mustafa.

Aleea cu licurici

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Ce anume ar fi putut aduce sfârșitul strânsei prietenii de treizeci de ani dintre Tully și Kate, fetele de pe Aleea cu licurici? Răspunsul va sosi în acest sezon, în care Kate se confruntă cu urmările dureroase ale nefericitei călătorii întreprinse de Johnny în Irak.

Între timp, după ce renunță la talk-show-ul ei, Tully are parte de un proces și este nevoită să-și ia din nou cariera de la zero. Acest lucru o determină să se întrebe cine este și de unde vine, dar și să-și caute tatăl pe care nu a apucat să-l cunoască, totul împotriva voinței secretoasei ei mame hippie, pe nume Cloud.

De asemenea, vedem cum Kate și Johnny se îndrăgostesc unul de celălalt în anii ’80, creând tot felul de drame în redacția de știri în care lucrează. În timp ce cariera ei evoluează, Tully se contrazice (și flirtează!) cu îndrăznețul reporter sportiv Danny Diaz, în care pare că și-a găsit nașul, desigur, dacă reușește să nu se mai certe cu el măcar preț de cinci minute.

În plus, în anii ’70, adolescentele Kate și Tully se luptă să-și apere prietenia, în timp ce Cloud ajunge la închisoare pentru trafic de droguri și Tully intră în direct împreună cu bunica ei, departe de Aleea cu licurici. În timp ce își petrec separat tumultuoșii ani de liceu, cele două fete știu că, de fapt, nu au nevoie decât una de cealaltă.x

Bănuiala inimii

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Zacarías Cienfuegos descoperă că soția lui, Camila, și-a înscenat moartea ca să dispară din viața lui. Stăpânit de această obsesie, bărbatul creează un plan monumental pentru a o aduce înapoi și pentru a se răzbuna pe Simón, cel de care Camila, care poartă în piept inima soției lui ucise, s-a îndrăgostit.

Acum când este mâna dreaptă a președintelui și are sprijinul Organizației, o bandă sinistră care se ocupă cu traficul de organe, Zacarías vrea să-l facă pe Simón să treacă prin iad și este hotărât să arate că, uneori, atunci când iubești, singura soluție este să te transformi într-un criminal.

Citește și: Filmul românesc care a depășit orice așteptare. Este pe prima poziție a celor mai vizionate pelicule pe Netflix

Diplomata

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

Kate Wyler (Keri Russell) este noua ambasadoare a Statelor Unite în Marea Britanie. Pentru că se descurcă excelent în zone aflate în situații de criză, ea ar fi trebuit să ajungă de fapt în Afganistan. Din păcate, nu este la fel de pricepută într-un mediu care presupune legături istorice.

Războiul care mocnește pe teritoriul unui continent are reverberații și în alte locuri de pe glob. Kate va fi nevoită să rezolve crize internaționale, să creeze alianțe strategice la Londra și să se adapteze noului ei rol sub lumina reflectoarelor, totul în timp ce încearcă să-și salveze căsnicia cu Hal Wyler (Rufus Sewell), de asemenea diplomat de carieră și vedetă a scenei politice.

DIPLOMATA este o dramă politică contemporană cu miză mare, despre gestionarea chinuitoare a relațiilor de lungă durată, atât între țări, cât și între oameni.

Sweet Thooth: Un băiat cu cornițe

Top 10 seriale Netflix pe care să le urmărești în timp ce mănânci un kilogram de cireșe

În timp ce un nou și ucigător val al Maladiei își face simțită prezența, Gus (Christian Convery) și alți hibrizi sunt ținuți prizonieri de generalul Abbot (Neil Sandilands) și de Ultimii Oameni. Căutând să-și consolideze puterea prin găsirea unui leac, Abbot îi folosește pe copii pentru experimentele doctorului Aditya Singh (Adeel Akhtar), și el captiv, care se grăbește să o salveze pe Rani (Aliza Vellani), soția sa, care este infectată. Pentru a-și proteja prietenii, Gus acceptă să-l ajute pe dr. Singh și pornește într-o călătorie întunecată, legată de propriile origini și de rolul lui Birdie (Amy Seimetz), mama sa, în evenimentele care au condus la Marea Prăbușire.

În afara Rezervației, Tommy Jepperd (Nonso Anozie) și Aimee Eden (Dania Ramirez) se aliază pentru a-i elibera pe hibrizi, dar parteneriatul lor este pus la grea încercare în momentul în care ies la iveală secretele lui Jepperd. Cum revelațiile trecutului amenință șansele de izbăvire din prezent, Gus și noua lui familie se trezesc în conflict cu Abbot și cu forțele malefice care caută să scape de hibrizi o dată pentru totdeauna.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter