Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina de teatru a Stelei Popescu, la patru ani de la moartea actriței

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 17:12

La aproape patru ani de la moartea Stelei Popescu, Oana Sîrbu a filmat cabina de teatru a actriței. Într-un video pe care l-a postat pe rețelele de socializare, cântăreața a arătat ce a găsit acolo.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Actrița și cântăreața Oana Sîrbu și-a surprins admiratorii de pe rețelele de socializare cu o filmare inedită chiar din cabina de teatru pe care a împărțit-o cu Stela Popescu la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, la patru ani de la moartea acesteia.

În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni, a scris Oana Sîrbu în dreptul video-ului.

Artista a găsit fotografii din tinerețea Stelei Popescu, precum și alături de colegii de scenă, pălăriile pe care aceasta le folosea probabil în spectacolele de teatru, flori uscate. De asemenea, pe masa de machiaj era și un omagiu adus marii artiste, la scurtă vreme după ce aceasta s-a stins din viață.

Stela Popescu, care s-a stins din viață în data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, a fost actriță a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din 1963 până in 1969 și din 1993 până la moartea sa.

Citește și: Anda Adam s-a logodit cu noul iubit. „Am primit un trandafir și un inel de logodnă”

Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan al patrulea copil?

Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

Ce spunea Oana Sîrbu la scurt timp după moartea actriței Stela Popescu

După moartea actriței Stela Popescu, Oana Sîrbu a povestit că aceasta era un om cald, care avea mereu un sfat și o vorbă bună pentru colegii ei.

Împărțeam aceeași cabină. Urma să ne întâlnim abia weekendul viitor. Mă ajuta să mă machiez, nu îi plăcea cum mă machiez eu.

Îmi spunea să folosesc culori mai puternice, ca pentru scenă, nu ca pentru stradă. Era o enciclopedie de sfaturi, ne sfătuia pe toți.

Întotdeauna avea o vorbă buna, un exemplu frumos din viața ei, mereu asocia cu experiențe din viața sa.

Îmi spunea să iubesc, să las orgoliile deoparte. Să iubesc și să mă las iubită. Îmi spunea că sunt tânără, să las deoparte orgoliile!”, spunea Oana Sârbu în 2017, în cadrul unui interviu pentru Teo Show, potrivit fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter