Unde va fi înmormântată Cristina Stamate

De Amelia Matei, pe
La doar o zi de la înmormântarea Stelei Popescu, teatrul românesc a mai pierdut încă o mare actriță. Cristina Stamate s-a stins din viață pe patul unui spital din Capitală, pe 27 noiembrie. Ea va fi înmormantată la cimitirul Bellu, potrivit romaniatv.net.

Vestea morții actriței a venit ca un trăsnet asupra lui Alexandru Arșinel, care era prieten atât cu Stela Popescu, cât și cu Cristina Stamate.  Arșinel a dezvăluit că s-a străduit să-i găsească un loc de veci Cristinei Stamate, după ce a fost informat de apropiații acesteia că actrița nu deține unul.

„M-am străduit de dimineață să îi caut un loc de veci, pentru că apropiații Cristinei Stamate mi-au spus că nu are loc de veci. Le-am spus: Sigur că da”, a spus Alexandru Arșinel la România TV.

În 2015, Cristina Stamate a suferit o operaţie pe cord deschis, din care nu ştia dacă va scăpa cu viaţă. La vremea aceea, marea actriţă mărturisea că era pregătită so moară şi voia un loc de veci la Cimitirul Bellu. Cristina Stamate l-a sunat pe Alexandru Arşinel să îi caute un loc unde să fie înmormântată.

„M-a sunat Arşinel şi mi-a zis să fiu tare, dar eu i-am zis că nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele să îl caute ca să îmi facă şi mie loc de veci la Bellu în faţă, să îmi aducă lumea flori”, a povestit Cristina Stamate, în urmă cu doi ani, la Kanal D.

Ironia sorții a făcut ca, doi ani mai târziu, marea actriță să se stingă, iar colegul său de breaslă, Alexandru Arșinel, să se ocupe de înmormântarea ei.

Citește și – A murit actriţa Cristina Stamate

Citește și – Ce spunea Stela Popescu despre boala bunei sale prietene, Cristina Stamate

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter