Ce spunea Stela Popescu despre boala bunei sale prietene, Cristina Stamate

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 12:25
Lumea artistică este din ce în ce mai săracă. La doar patru zile distanță, s-au stins două dintre cele mai mari valori ale teatrului de revistă– Stela Popescu și Cristina Stamate.

Le-au legat o relație specială nu doar pe scenă, ci și în afara ei. Stela Popescu și Cristina Stamate au fost colege  pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și prietene timp de 50 de ani.

Și-au fost alături la bine și la greu, și asa s-a întâmplat și când Cristina Stamate a suferit, în ianuarie 2015, o operație pe cord.

„Am vorbit cu ea și aseară. Este la terapie intensivă si nu are voie nimeni să intre. Nici ea nu vorbește acum decât cu cei foarte apropiați. A trecut cu bine de prima faza post-operatorie. Ne leagă o prietenie de 50 de ani. Este unul dintre stâlpii teatrului românesc. Va reveni cu siguranță pe scenă după ce se va recupera. Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea”, spunea atunci Stela Popescu, potrivit observator.ro.

În cei 50 de ani de carieră, Cristina Stamate a jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte și a fost profesoară de teatru pentru copii.

Citește și – De ce Cristina Stamate nu a avut niciodată copii

Actrița în vârstă de 71 de ani a murit, pe 27 noiembrie, la Spitalul de Urgență Floreasca, în urma unui atac cerebral.  Ea a fost transportată de urgență la spital, aproape simultan cu găsirea în neființă a Stelei Popescu.

Citește și – A murit actriţa Cristina Stamate

Citește și – Ce este cardiopatia ischemică, boala care a ucis-o pe Cristina Stamate

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter