Fiica Marisei Paloma, infectată cu COVID-19 la doar 2 luni de la naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 10:34

Fiica Marisei Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este infectată cu COVID-19. Diagnosticul a fost confirmat seara trecută, când Marisa, logodnicul ei și fiica lor au mers la Urgențe, micuța având febră de 38,2. Fiica perechii va împlini 2 luni pe 4 februarie.

Fiica Marisei Paloma, infectată cu COVID-19

„A fost diagnosticată cu Omicron”, a scris Marisa în mediul online, ulterior precizând că, de fapt, varianta virusului SARS-CoV-2 nu a fost confirmată de medici. „Nu știm 100% dacă are Omicron sau altă formă de COVID-19. La cum se arată statistica cazurilor în momentul de față, cel mai probabil are Omicron. Dar nu știe nimeni 100%”, a explicat.

„Nu poate lua tratament și nici nu știu să ne zică doctorii cum se va manifesta, fiindcă e prea mică. Suntem obligați să stăm în izolare 5 zile și să îi luăm temperatura din 3 în 3 ore. De parcă nu era suficient că trecem prin toate durerile cu colicii vieții. Acum a luat și virusul”, a continuat.

„Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă. Mergem cu ea acasă”, a mai povestit Marisa. „Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire”, a adăugat.

„Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a mai explicat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marisa Paloma, probleme după naștere: „Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât”

Marisa Paloma, despre primele luni de sarcină: „A fost groaznic”

Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

„Nu sunt panicată. Sunt doar epuizată. Și mai am și treabă de făcut… pe care, în mod evident, am lăsat-o pe planul doi. Dar la care trebuie să mă reîntorc. (…) Important e să fie cea mică bine. Asta e tot ce îmi doresc. (…) Am fost dezamăgiți de serviciile medicale… dar asta nu reprezintă nimic nou. Cel mai mult m-a deranjat ignoranța cu care erau tratate celelalte mămici cu copiii lor în așteptare… trist”, a mai povestit.

„Momentan, cea mică se prezintă ok… acum doarme, urmează să se trezească cred… mănâncă moderat, e agitată, într-adevăr… are fățucă de bolnăvioară, dar măcar i-a scăzut temperatura și nu mai are febră. Deci, totul pare sub control”, a mai spus Marisa.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu s-au logodit în august 2020. „23.08.2020 💍 AM SPUS DA!!!”, scria Marisa atunci în mediul online.

Între Marisa și Liviu există o diferență de vârstă de 18 ani. „Pe scurt, vârsta este doar o cifră. Atât timp cât găsești tot ceea ce îți dorești la omul de lângă tine, e tot ceea ce contează. Nu vă mai pierdeți în detalii. Că timpul trece…”, spune Marisa despre diferența de vârstă dintre ea și Liviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter